rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La infanta Cristina s'allotja a un apartament de 1.500 euros al mes quan viatja a Barcelona

Es tracta d'un edifici situat a l’avinguda Pedralbes
Imatge de la infanta Cristina durant el funeral del pare de Joan Carles I.   | Gtres

 

Tot i que la infanta Cristina ja no viu a Barcelona, últimament es deixa veure bastant per la capital catalana. Però el què molts es pregunten és: on s’allotja ara la infanta quan va a Barcelona? Doncs segons apunta ‘Vanitatis’, la filla del rei emèrit Joan Carles acostuma a allotjar-se a uns apartaments de l’avinguda Pedralbes, els AC Marriot Victoria Suites.

 

Es tracta d’un edifici d’apartament de luxe que oscil·len entre els 55 i els 70 m2,  alguns dels quals es troben en venda i altres de lloguer,  i on viuen, majoritàriament, executius, segons apunta el citat mitjà.

 

 

Un espai ideal per una o dues persones

No obstant això, i segons apunta el citat mitjà, ser veí de la infanta podria ser més possible del que ens pensem, ja que dos dels apartaments de l’edifici es troben lliures, oferint-se per un preu que va des dels 1.250 euros al mes fins als 1.500 euros, en cas d’optar pel lloguer. Val a dir, que si l’opció és la compra, també estaria disponible. En aquest cas, s’ofereix un apartament de 55 m2 per 500.000 euros.

 

Pel que fa als apartaments, tots ells compten amb una petita terrassa, una habitació, un lavabo i una cuina, esdevenint un espai ideal per una o dues persones. Com no podia ser d’una altra manera, es tracta d’un espai decorat amb gust, perfectament moblat i situat en una de les millors zones de Barcelona.

 

A més a més, el pis té absolutament de tot. Compta amb una piscina, jardí, gimnàs ben equiparat, servei de neteja i assistència, pàrquing i vigilància les 24 hores. I és que, com molt bé descriu el citat mitjà, és com estar a un hotel però a casa. Tanmateix, i des de fa poc temps, els veïns de l’edifici també poden gaudir de l’alta qualitat gastronòmica del restaurant Santa Clara.

 

Un dels apartaments en venda per 500.000 euros.   | Habitaclia

 

La infanta Cristina viatja cada dues setmanes a Barcelona

Així doncs, la infanta Cristina es trasllada cada dues setmanes —o inclús menys— en un dels apartaments d’aquest edifici per motius professionals. Tot i que últimament, la seva agenda personal també l’obliga a traslladar-se a la capital catalana.

 

I és que la setmana passada, per exemple, va haver de reunir-se a Madrid amb la família reial pel funeral del seu avi Joan. Tanmateix, i dos dies més tard, assistia al funeral de la germana del seu advocat, Miquel Roca, a Barcelona.

 

Imatges de l'apartament. | AC Hotels

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris