La infanta Cristina passa sola la primera nit sense Iñaki Urdangarin

El cunyat del rei Felip VI va ingressar aquest passat dilluns, 18 de juny, a la presó

Infanta Cristina llorando
La Infanta Cristina, sola després de l'ingrés a la presó d'Urdangarin. | Cedida

Normalment, quan una persona travessa un mal moment, acostuma a buscar escalf entre els membres de la seva família. Aquest, però, no ha sigut el cas de la infanta Cristina, la qual no ha comptat amb cap membre de la Família Reial que l'ajudés a passar la primera nit sense el seu marit, Iñaki Urdangarin, el qual va ser ingressat aquest passat dilluns, 18 de juny, a la presó de dones de Brieva, a Àvila. 

I és que, després de l'ingrés a la presó del cunyat del rei Felip VI, semblava que la seva germana, la infanta Cristina, tornaria a Espanya amb els seus fills i s'instal·laria amb els seus pares, els reis emèrits Joan Carles i Sofia. Finalment, però, ni Cristina ha tornat a Espanya, ni els reis emèrits s'han traslladat a Ginebra, on viu la infanta.

De fet, molts mitjans s'han sorprès després d'una aparició de la reina Sofia per Madrid. La monarca es va deixar veure amb la seva germana, la princesa Irene, i juntes van acudir a una cita amb la infanta Pilar, germana de Joan Carles. D'aquesta manera es confirmava l'absència de suport familiar per a l'esposa d'Iñaki Urdangarin.

La reina Sofía y la princesa Irene en el interior de un vehículo
La reina Sofia i la princesa Irene a l'interior d'un vehicle. | CatalunyaDiari.cat

   

La infanta Cristina sense el suport de Sofia

Tot feia pensar que després dels rumors sobre la possible sentència d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina rebria el suport de la seva família una vegada el seu marit ja hagués ingressat a la presó. No obstant això, i davant la sorpresa de tots, no ha sigut així. 

Així doncs, la primera nit d'Urdangarin a la presó ha coincidit amb la més trista soledat de la infanta. I és que Cristina continua a Ginebra, a Suïssa, acompanyada dels seus fills, on viuen allunyats de la seva família i d'Iñaki. 

La Família Reial ignora Cristina

De fet, sembla que a la Família Reial en conjunt no els preocupa molt la nova vida que comença per a la infanta Cristina. I és que cadascú continua amb les seves vides com si res hagués passat. 

De fet, el rei Felip VI i la reina Letícia es troben de viatge oficial a l'altre costat de l'Atlàntic, amb la qual cosa tampoc poden donar suport a la seva germana i cunyada. I és que, des que va esclatar el cas Nóos, l'ordre a la Casa Reial va ser el d'apartar la infanta de qualsevol acte institucional de la monarquia.

La seva germana, la infanta Elena, sembla que tampoc serà el suport que necessita Cristina, ja que la germana de Felip VI compta amb una atapeïda agenda d'actes institucionals. 

Així doncs, la infanta Cristina es veurà obligada a romandre en la més trista solitud durant aquests dies posteriors a l'ingrés a la presó d'Iñaki Urdangarin. Falta per veure, però, si durant les pròximes setmanes els reis emèrits fan, finalment, algun gest cap a la seva filla.

La infanta Elena junto a la reina Letizia y el rey Felipe

La infanta Elena amb la reina Letícia i el rei Felip VI. | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari