rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La infanta Cristina passa unes tristes vacances amb Iñaki Urdangarín a presó

La germana del rei Felip VI i els seus fills es troben de vacances a Bidart amb la família de Iñaki Urdangarin
La infanta Cristina està passant un dels seus pitjors moments sense Iñaki Urdangarin | Cedida

 

La infanta Cristina viu un estiu molt estrany i trist, ja que està passant les primeres vacances sense Iñaki Urdangarin.  La seva vida familiar s'ha vist molt afectada, des que el passat 18 de juny el seu marit  ingressés a la presó de Brieva a Ávila. 

 

Aquest fet va provocar que la infanta renunciés a viatjar a Palma per gaudir de les tradicionals vacances amb la resta de la família reial. Durant aquests dies, se la va poder veure a la zona dels Gran Llacs de Minnesota, als Estats Units, on va passar uns dies amb la germana d'Urdangarín i els seus fills. Dies després, va fer una breu visita a la seva germana la Infanta Elena, amb qui se la va poder veure pels carrers de Madrid.

 

Vacances amb la família Urdangarín

Després de passar uns dies per la capital, Cristina i els seus fills van dirigir-se a un destí bastant habitual en les vacances de la família, la ciutat francesa de Bidart. A aquesta localitat propera a Saint-Jean-de-Luz, es va poder veure a una Cristina amb una expressió trista i compungida, amb una vestimenta molt casual, passejant mentre els seus fills gaudien de la platja.   

 

Aquesta població francesa ha sigut sempre el lloc escollit per passar uns dies de descans amb el seu marit i la seva família política. Davant el dur cop que és l'absència del seu marit en aquestes  tristes vacances, la infanta ha comptat amb el suport de la seva sogra Claire Liebaert i els seus cunyats Ana, Mikel i Lucia.

 

Els fills d'Iñaki Urdangarín i la infanta Cristina a Palma de Mallorca el 2017 | Cedida

 

El surf i la platja, les distraccions dels fills de la Infanta

Tots els fills del matrimoni Urdangarín-Borbó van gaudir de les boniques platges de Bidart. El fill gran, Joan Valentí, de 18 anys va exercir de cap de família mentre el seu germà Miquel, de 16 anys, practicava una de les seves grans passions que és el surf i la seva germana Irene, de 13 anys, es banyava amb els seus cosins

 

La infanta Cristina també aprofitaria el bon temps que hi va haver a la població francesa per anar a la platja amb Claire Liebaert i desconnectar dels moments difícils que viu.   

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris