Imatge d'arxiu de la infanta Helena

La infanta Helena esclata després de les últimes polèmiques: «N'estic farta»

Els seus fills Froilà i Victòria Frederica han incomplert les normes sanitàries reiteradament

La infanta Helena està farta del comportament dels seus fills en plena pandèmia. Des de l'esclat de la crisi sanitària han estat moltes les vegades en què Froilà i Victòria Frederica han estat enxampats incomplint les normes sanitàries. Sembla que els fills de la infanta Helena i Jaime de Marichalar viuen la seva vida, aliens a la crisi institucional que travessa la monarquia i la crisi sanitària del coronavirus que assota tot el país.

La manca de responsabilitat dels joves ha provocat l'esclat de la primogènita de Joan Carles, que també es veu pressionada pel seu germà Felip VI. Els actuals reis d'Espanya són conscients que la monarquia està debilitada després dels escàndols de rei emèrit i estan preocupats per la repercussió social que podrien tenir les accions irresponsables dels dos joves davant la pandèmia.

Les últimes polèmiques de Froilà i Victòria Frederica

Tot i que la infanta Helena els ha donat independència als seus fills per desenvolupar la seva vida privada, ja comença a cansar-se que actuïn sense tenir en compte la seva posició com a membres de la reialesa. Segons ha publicat 'Informalia', la situació ha arribat a un punt límit per a la infanta Elena, que ha decidit donar una dura reprimenda als seus fills per les seves últimes gresques nocturnes.

En ple estat d'alarma, Froilà i Victòria Frederica han estat enxampats incomplint de forma flagrant les normes sanitàries per frenar l'expansió del virus.El jove de 22 anys va ser fotografiat el passat 28 d'octubre passejant sense mascareta ni distància de seguretat pels carrers de Madrid.

A les imatges es pot veure el jove acompanyat d'un grup de diversos amics que incompleixen les mesures sanitàries. Froilà fuma una cigarreta mentre porta una ampolla de refresc a la mà. Mentrestant, la seva germana petita va ser enxampada a principis de novembre en una festa il·legal celebrada al barri de Salamanca sense respectar les mesures imposades per la Covid-19. A més, Victòria Frederica també ha estat vista sense la mascareta posada a les portes del seu centre d'estudis universitaris (The College for International Studies), concretament amb la mascareta abaixada.

Froilà i Victòria Frederica desfermen la ira de la infanta Helena

Els comportaments dels joves en aquestes últimes setmanes ha provocat l'enuig de la seva progenitora, que no entén l'actitud dels seus fills en plena pandèmia. «Home, no li fa gràcia veure aquestes coses, és el seu fill. Està molesta, la veritat», explica algú proper a la infanta Helena al portal digital 'Cotilleo'. Segons revelen les mateixes fonts al mateix portal, la filla gran del rei Joan Carles hauria esbroncat la seva filla en un ascensor per arribar tard després d'una nit de festa.

«Em tens farta, fas el que et dona la gana. Això s'acabarà», hauria advertit la infanta Helena a la seva filla. El comportament de Froilà i Victòria Frederica durant la pandèmia també hauria molestat al rei Felip VI, que hauria recriminat a la seva germana l'actitud dels seus fills en un moment tan delicat per a la monarquia. «Va ser una conversa molt pujada de to» ha informat una font pròxima de la família a 'Periodista Digital'.

La irresponsabilitat dels fills de la infanta Helena durant la pandèmia

Froilà i Victòria Frederica han demostrat que són completament independents de la Família Reial i que viuen la seva vida a la seva manera, si bé les seves accions repercuteixen en els actuals reis d'Espanya. Un exemple d'això és la intensa agenda estiuenca que van viure durant els mesos de juliol i agost. Els dos joves van gaudir de l'estiu amplament tot i els recents escàndols del seu avi Joan Carles I.

Mentre el rei emèrit abandonava el país, els fills de Jaime de Marichalar i la infanta Helena protagonitzaven titulars per viatjar i anar a festes i concerts. Tots dos es van deixar veure en diverses actuacions del famós festival 'Starlite' de Marbella. Froilà va gaudir de l'estiu en companyia de diversos amics, entre ells Diego García, un jove que treballa com a analista de mercats i és un aficionat a exhibir els seus gustos pel luxe.

Per la seva banda, Victòria Frederica també va passar l'estiu en companyia del seu cercle més íntim d'amics i especialment amb el seu xicot Jorge Bárcenas, el jove DJ que també va actuar al festival de Marbella.