Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la infanta Elena

La infanta Elena no pot amagar més la nova baralla de Froilà: les imatges

La infanta Elena s'afarta per la darrera notícia del seu fill gran

La infanta Elena ja no sap què ha de fer perquè Froilà deixi de donar problemes. El caràcter una mica especial del fill gran de Marichalar fa anar de bòlit a tothom i afecta de ple la imatge de la casa reial. Molta gent sap que Felip Joan no passa una nit sense ficar-se en embolics i l'últim cop va passar fa només uns dies. Als 24 anys, el net de Joan Carles encara no és capaç de controlar el seu geni i, amb això, demostra que és el més problemàtic de la família. Seguit molt de prop per la seva germana Victòria, tots dos representen la cara més fosca de la monarquia espanyola.

Froilà torna a ficar la pota durant la nit madrilenya

El fill de la infanta Elena estava disposat a passar una nit entre amics a la discoteca Kapital el darrer dimecres. Era una nit com qualsevol altra, on Froilà va aparèixer vestit de manera casual amb un grup de joves i van ocupar una de les llotges del local per gaudir d'intimitat i fugir de les mirades alienes.

Tot i això, l'ambient es va començar a caldejar quan un altre grup al seu costat va començar a fer fotos al germà de Victòria Federica. Froilà va reaccionar de males maneres i els va exigir que li donessin els mòbils: així va començar una baralla monumental. La tensió augmentava i els insults anaven d'una llotja a una altra. El fill de Marichalar estava tan nerviós que una amiga seva va haver d'intervenir-hi per aturar-lo. «Felip, tranquil», li va dir en un intent de calmar els ànims. Finalment, la baralla no va arribar a les mans, però va faltar molt poc perquè empitjorés. Eren les cinc de la matinada i la festa ja s'havia acabat. Una nit completa per al nebot de Letícia, que va acabar com qualsevol altra: amb una baralla.

Imatge de Froilà de Marichalar fumant pel carrer
Froilà acaba la festa amb una nova baralla. | GTRES

No és la primera vegada que a la infanta Elena li arriben notícies relacionades amb les gresques nocturnes del seu fill gran. De fet, en una ocasió va acabar en una comissaria després de protagonitzar un altre altercat. «Han hagut d'anar a buscar-lo a comissaria, Froilà li va trucar perquè l'havien ficat en no sé quin problema», es va comentar fa un any.

El fill de la infanta Elena: tots dos són iguals

La veritat és que els Marichalar-Borbó es caracteritzen per ser els membres de la casa reial més problemàtics pel que fa al seu caràcter. Tant la infanta Elena com el seu exmarit, Jaime de Marichalar, no han tingut massa bon tracte amb la gent del seu entorn.

A diferència dels fills de la infanta Cristina, Froilà i Victòria Federica són els més indomables del clan. Tots dos han protagonitzat moments tensos i sempre s'emparen amb la sang que els corre per les venes. Sang que no és blava com es pensen, sinó vermella com la de qualsevol mortal, tot i que no hi estan d'acord.

Froilà durant una baralla en una discoteca.
Foto de la baralla de Froilà en una discoteca. | TELECINCO

«Froilà anava una mica pujat de to, no sé si és la seva personalitat, però anava una mica de noi superior», recorda un testimoni d'una baralla anterior. Si bé és cert que mai no ha arribat a les mans, les seves provocacions han arribat fins a límits insospitats. Fa uns anys, un testimoni va gravar en vídeo el moment en què el nebot de Felip VI s'encarava amb un altre jove. «Em pegaràs tu? Toca'm», li amollava. «Ets el net del Rei, no et tocaré, però toca'm tu i així serà defensa pròpia», li responia l'altre noi.

Aleshores, el fill d'Elena acabava de fer els 19 i no tenia límits durant les gresques nocturnes. Ara, amb 24, sembla que encara no ha sabut controlar aquest caràcter que converteix les seves nits en un ring de boxa.