La infanta Elena amb mascareta

La infanta Elena, preocupada: Froilà torna a la càrrega i anuncia plans televisius

La infanta Elena tem que Froilà estigui una altra vegada en el centre de la polèmica

La infanta Elena no guanya per a disgustos amb els seus fills, fruit del matrimoni amb Jaime de Marichalar. La seva filla, Victòria, s'ha saltat diverses vegades les normes imposades pel coronavirus, per exemple. I el seu primogènit, Froilà, també ha sigut notícia pel mateix motiu que la seva germana.

No obstant això, ell també ha generat molta controvèrsia per l'adquisició del seu cotxe de luxe o per algun conflicte que va tenir mentre estava de festa.

Situacions que han preocupat la germana del rei, que ara torna a estar amoïnada pel seu fill gran. El motiu és que aquest sembla tenir intencions de sortir a la televisió. I a això cal afegir que podria tenir una nova relació sentimental que donaria molt per parlar.

Es rumoreja que Froilà té nova parella

Una de les raons per les quals el nebot de Felip VI ha copat portades és la seva vida sentimental. Sí, perquè va viure una relació plena d'alts i baixos amb Mar Torres, una jove que va acabar parlant d'ell a la portada de la revista 'Hola!' després de trencar la relació.

Les seves ruptures, reconciliacions i discussions al mig del carrer van ser notícia en més d'una ocasió, cosa que no va agradar a la infanta Elena.

Com a mare, pot ser que torni a estar preocupada perquè torni a passar una cosa així. Més encara des que han sorgit certs rumors. En concret, es diu que Froilà podria estar coneixent algú.

Aquestes enraonies han augmentat des que se'l va veure amb una noia durant les vacances d'estiu que està passant a Marbella. 'Vanitatis' va captar diverses fotos d'ell amb una noia de la seva edat a la discoteca Starlite, on van gaudir del concert de Morat des d'una llotja privada.

Però aquí no va quedar tot. També s'ho van passar d'allò més bé fins a la matinada amb una sessió de música electrònica que va oferir el seu cunyat, el DJ Jorge Bárcenas.

Caldrà esperar per veure si finalment el net de Joan Carles I té nova parella. Si és així, podrien viure un moment tens en els propers dies. I és que la seva ex té previst passar uns dies a Marbella.

Si és cert, és més que probable que s'acabin trobant. Lògic, perquè freqüenten els mateixos locals d'oci i es relacionen amb la mateixa gent.

La infanta Elena, alerta pel pla televisiu de Froilà

La mare del jove, segons 'Vanitatis', també està preocupada pel seu fill per una altra raó. Exactament perquè corre el rumor que s'estaria plantejant seriosament fer el salt a la petita pantalla. Sí, concedir una entrevista i parlar de la seva vida personal i familiar, sense traves de cap tipus.

A la tardor és quan hauria pensat fer aquest pas, com han assegurat fonts del seu entorn. I ho faria de la mà del presentador David Broncano.

Pel que sembla, aquesta cara televisiva l'ha convidat al seu programa, 'La Resistencia', que s'emet a Movistar+. I a 'Pipe' li agrada tant el format que hauria acceptat la proposta gairebé sense pensar-s'ho.

Si és així, és evident que l'entrevista, que s'estaria negociant ara, donaria molt per parlar. Primer, per l'habitual 'irreverència' de Broncano, i segon, perquè els temes de què podria parlar serien molt sucosos. Ens referim a qüestions com ara el fet que el seu avi patern fugís d'Espanya.

També seria interessant que es manifestés sobre la condemna d'Iñaki Urdangarin o la complicada relació entre la seva tieta Letícia i la reina Sofia.

És més, hi ha curiositat per saber si el presentador li faria les dues preguntes habituals que fa als seus convidats: quants diners té al compte bancari i quantes vegades ha practicat sexe recentment.