IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La infanta Helena, la reina Sofia i el patró dels desastres matrimonials

Ambdues han fracassat en les seves relacions amb Jaime de Marichalar i Joan Carles de Borbó

Las malas experiencias amorosas de la reina Sofía y la infanta Elena
La reina Sofia i la infanta Helena no han gaudit dels matrimonis desitjats | Cedida

Les notícies compromeses que han aparegut durant les últimes setmanes al voltant de la família reial demostren que la monarquia espanyola no està en el seu millor moment. La mala relació de Felip i Letícia amb la infanta Cristina o les contínues informacions que apareixen sobre possibles aventures de Joan Carles amb dones que no són Sofia, representen grans exemples.

La infanta Helena s'ha caracteritzat per ser la menys mediàtica de la família, evitant trobar-se davant les càmeres des de fa molts anys. No obstant això, ha tornat a ser el tema prioritari, per les informacions que aparegudes. Aquestes s'originen al llibre de l'escriptora Ana Romero, 'El rey ante el espejo', on ha recordat el divorci que va patir el 2010.

Un monarca frustrat

Considerant que el seu desastre matrimonial s'equipara a la història que viu la seva mare, la reina Sofia, va recordar la figura de Jaime de Marichalar. «Es creia el pare del futur rei», assegura l'autor de la publicació, detallant que l'aristòcrata confiava amb els rumors que apareixien al voltant del llavors príncep Felip, sobre qui existien les sospites que era homosexual.

Imagen de la boda entre la infanta Elena y Jaime de Marichalar
Imatge del dia de l'enllaç entre la infanta Helena i Jaime de Marichalar | Cedida

  

acompanyat d'una dona «de la qual no estava enamorat»

Sofia, una història similar

Tot i que no ha acabat amb un divorci, la relació de la reina Sofia amb Joan Carles tampoc ha gaudit de gran solidesa. El rei es va veure obligat a casar-se per tal de mantenir l'herència de la família reial, però els qui el coneixen asseguren que la vida que li agradava era la que el rodejava de diversió i gran quantitat de dones.

Los reyes eméritos
Imatge d'arxiu de Joan Carles i Sofia | Gtres

Segons l'escriptor Amadeo Martínez, el monarca podria haver estat amb més de cinc mil dones. Una xifra escandalosa i difícil d'atrapar, però que amb exemples com el de Marta Gayá, amb qui va ser enxampat durant un creuer per les illes gregues, fa que es posi en qüestió la veracitat d'aquestes, per la passió sexual que demostra l'emèrit.


Comentaris

envia el comentari