La infanta Helena i la seva filla Victòria Frederica van gaudir per separat de la setmana del cavall a Madrid

Malgrat aquesta gran afició que les uneix, la filla del rei emèrit va estar passant un gran dia amb els seus amics mentre la seva filla estava sola, allunyada d'ella i amb un posat molt seriós

Victoria Federica durante la 'Madrid Horse Week'
Victòria Frederica durant la 'Madrid Horse Week' | CatalunyaDiari

Aquest 2017 s'ha tornat a celebrar com ja és tradició la nova edició del 'Madrid Horse Week', lloc on es reuneixen les amants del món del cavall i l'hípica per gaudir de moltes activitats, esdeveniments, competicions i espectacles eqüestres. Molts rostres coneguts s'han donat cita aquests dies, entre els quals han destacat la filla i néta del rei emèrit Joan Carles.

  

  

La infanta Helena i la seva filla Victòria Frederica són els membres de la família reial que més gaudeixen en aquest tipus d'esdeveniments i se les va poder veure durant diversos dies, encara que per separat. I és que malgrat l'amor que comparteixen pels cavalls, van estar lluny l'una de l'altra pràcticament tot el temps.

La infanta Elena en compañía de unos amigos en la 'Madrid Horse Week'
La infanta Helena en companyía d'uns amics a la 'Madrid Horse Week' | CatalunyaDiari

 

Mentre Helena estava envoltada d'amics, a Victòria Frederica se la va veure completament sola i allunyada de la seva mare, amb un semblant molt seriós. Semblava no estar gaudint de la setmana del cavall madrilenya. La majoria del temps l'hi passo mirant el mòbil, enviant missatges i amb la mirada perduda. Per sort, i segons el portal 'Bekia', posteriorment van arribar algunes amistats i ja es va mostrar més animada.

Victoria Federica durante la 'Madrid Horse Week'
Victoria Federica durant la 'Madrid Horse Week' | CatalunyaDiari

 

Va sorprendre que Victòria Frederica no estigués al costat de la seva mare. Les que si es van mostrar molt unides en tot moment, van ser la filla del Cordobés i la seva mare Vicky Martín Berrocal. També es va poder veure a Mar Saura o Paloma Lago en un dels esdeveniments més esperats i exclusius dedicats a l'hípica a Madrid.


Comentaris

envia el comentari