La Infanta Helena llueix mitja cabellera

La Infanta Helena llueix un aspecte més juvenil al Roland Garros

El nou ‘look’ va passar desapercebut, perquè va coincidir amb la primera aparició pública del rei emèrit després d’anunciar la seva retirada de l’activitat institucional

La Infanta Helena s’ha cansat de la seva cabellera i ha decidit fer canvis en el seu pentinat. El passat diumenge 9 de juny, durant la final de Roland Garros entre Rafa Nadal i Dominic Thiem, la germana del rei Felipe va reaparèixer en un acte públic i va sorprendre a tothom lluint un nou ‘look’.

La Infanta i el rei Joan Carles van presenciar la victòria del mallorquí davant del jugador francès, des de la primera fila. Aquesta aparició pública va ser la primera del rei emèrit després que el passat 2 de juny anunciés que es retirava de l’activitat institucional amb una emotiva carta al seu fill, Felip VI.

Tot i que l’aparició del rei emèrit en aquest important esdeveniment esportiu va captar tota l’atenció dels mitjans de comunicació, no podem deixar de destacar, el canvi de ‘look’ que va mostrar la seva filla gran i que tant l’afavoreix.

Adéu a la llarga cabellera

La Infanta Helena s’ha acomiadat de la seva llarga cabellera i ara, la filla gran dels reis emèrits, llueix el seu cabell fins a l’alçada de les seves espatlles, fet que li dona un aspecte molt més juvenil.

La Infanta Helena y el Rei Joan Carles van presenciar la victòria de Rafa Nadal al Roland Garros
La Infanta Helena y el Rei Joan Carles van presenciar la victòria de Rafa Nadal al Roland Garros | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest canvi ha sorprès molts, ja que la Infanta ha lluït aquest pentinat tota la vida, fet que també ha influenciat en la seva filla Federica, qui des de ben petita també ha lluït la cabellera molt llarga.

A més a més del tall de cabell, la Infanta Helena també es va realitzar una variació en el color dels seus cabells, i ha optat per uns reflexos rossos que li afavoreixen el seu rostre i la rejoveneix encara més.

Malgrat tot, el cert és que el canvi de ‘look’ que la Infanta va lluir en la final de Roland Garros, no va ser gaire comentat, i podria ser a causa dels complements que aquell mateix dia lluïa. I és que a part de completar el seu nou ‘look’ més informal amb un barret, també lluïa diversos collars i una flor a la solapa.

També et pot interessar...