La infanta Helena celebra el seu aniversari preocupada pel seu fill Froilà

Els darrers mesos mesos el jove no ha deixat d'aparèixer a la premsa pels seus embolics i les seves múltiples sortides nocturnes
La infanta Helena amb el seu fill Froilà | Cedida

 

S'acosten dies de grans incògnites per a la infanta Helena. El proper dimecres, 20 de desembre, la filla del rei Joan Carles celebra el seu 54 aniversari en un moment força complicat a causa dels constants embolics del seu fill Froilà. I és que des que es va separar de Marichalar, fa 11 anys, el seu fill no ha deixat de donar-li disgustos apareixent a la premsa amb una constància inhabitual

 

La discreció és la millor ara d'Helena; el seu fill Froilà, però, no pot dir el mateix. Tal com explica 'El Español', la relació amorosa del seu fill amb Mar Torres-Fontes, que ha estat a l'ordre del dia de múltiples publicacions del cor, ha estat també un gran maldecap per a la filla del rei.

  

  

  

Les imatges es van anar succeint a mesura que passaven els dies. Tot i això, no ha estat fins darrerament, que s'ha descobert que la jove és l'hereva de l'empresa d'embotits, 'El Pozo'. La notícia, però, es va conèixer dies després que Froilà i la jove partissin peres i decidissin trencar.

 

 

Així mateix, un altre dels temes que preocupa Helena són els estudis del jove. Froilà, que sembla que està fracassant estrepitosament en aquesta faceta, porta pocs mesos en un centre internat als Estats Units. Lloc on, de fet, va ingressar-hi obligat per la seva mare pensant que aquesta seria la millor solució per redreçar la seva vida docent.

 

Froilán i Mar Torres-Fontes al Starlite Festival de Marbella | Cedida

 

Froilà continua desvocat

L'estada als EUA va ser un miratge. I és que a la festa de graduació, Froilà va tornar a erigir-se com la «vergonya» de la casa reial amb un comportament que deixava molt que desitjar.

 

Així mateix, l'estiu passat es va poder veure el jove assistint a diversos concerts amb amics. En una d'aquestes aparicions, Froilà va fer les delícies dels 'paparazzi' al protagonitzar una batussa a les portes d'una discoteca de Madrid.

Totes aquestes 'aventures' han acabat provocant que el dimecres la infanta tingui un aniversari més mogut del previst. Ara doncs, quan bufi les espelmes, la infanta potser demana que Froilà posi fi d'una vegada a les seves múltiples controvèrsies.  

 

Joan Carles amb la infanta Helena i la seva neta Victoria Federica | Cedida

 

Comentaris