rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

La infanta Helena, al concert d'Hombres G a Madrid

La infanta va aprofitar el moment per donar el seu suport a una causa solidària, abans d'entrar el concert
Imatge d'arxiu de la infanta Helena. | Cedida

 

Fa pocs dies vam saber que la infanta Helena havia viatjat a Ginebra per mostrar el seu suport a la seva germana, la infanta Cristina, qui està passant per un dels moments més durs ara que Iñaki Urdangarin ha entrat a la presó. Allà va fer costat a Cristina i es va mostrar visiblement afectada per la situació.

 

No obstant això, Helena ha tornat a Espanya i sembla que s'han dissipat tots els mals de cap que no deixen en pau la Família Reial. La germana del rei va sortir per Madrid a passar-s'ho d'allò més bé, i més concretament, per anar a un concert del conegut grup Hombres G

La causa solidària de la infanta Helena

La infanta Helena havia estat convidada a l'esdeveniment per la ONG Avanza. Des d'una zona VIP, va poder gaudir dels millors èxits de la banda de pop rock nacional. Tot i això, el primer que va fer la filla dels reis emèrits en arribar a la Ciudad Raqueta va ser mostrar el seu suport a una causa solidària.

 

 

A l'entrada del recinte hi havia un photocall que havien organitzat els membres d'aquesta ONG. Fins a aquest punt es va apropar la infanta per fer-se una foto amb els assistents, donant visibilitat a la campanya 'Dona tu kilo'.

Leonor i Sofía, de viatge als Estats Units

Com sempre, tots els moviments de la Família Reial acaben sortint a la llum per convertir-se en notícia. Tot i que ens fem ressò de l'escapada de la infanta durant la nit d'aquest dijous, fa uns dies les infantes Elionor i Sofia acaparaven l'agenda mediàtica per un viatge a un campament dels Estats Units, on passaran part de l'estiu.

La princesa Elionor i la infanta Sofia | Cedida

 

Les filles dels reis van emprendre un viatge ple d'aventures i emocions, ideal per unes nenes de la seva edat. Al campament rebran «formació complementària a la seva escolarització a Espanya», en un ambient d'intercanvi cultural amb nens i nenes d'altres nacionalitats».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris