La infanta Elena

La infanta Helena, d'incògnit: el què ha fet sense ser vista a Madrid

La filla de Joan Carles i Sofia podria haver reprès una relació sentimental

Javier López Madrid, juntament amb Álvaro Fuster, eren els amics íntims del rei Felip VI. Però tots els escàndols de corrupció i de negocis amb Villarejo van suposar que el marit de Letícia s'allunyés del 'compi-yogui' de la seva dona. No obstant això, dilluns passat amb motiu del primer aniversari de la mort de Germán López, ha quedat demostrat que malgrat tot això, Fuster continua mantenint una amistat amb els López Madrid

I una altra persona que també va voler demostrar el seu suport a la família en el funeral de Germán va ser la infanta Helena, qui va aconseguir entrar a l'església on tenia lloc la cerimònia amb bastant distracció per a evitar que els fotògrafs notessin la seva presència. 

Però el més impactant de la seva arribada no va ser la seva assistència, sinó la persona que l'acompanyava. La infanta va acudir al costat de qui en un primer lloc va ser el seu professor i que posteriorment es va convertir en el seu secretari personal, Carlos García Revenga. 

Revenga va ser apartat del seu lloc de treball a la Casa Reial, quan les dues filles grans de Joan Carles I, van desaparèixer del nucli de la Família Reial. I encara que en aquells dies l'home el va passar molt malament, ja que li va ser molt costós trobar una nova ocupació, sembla ser que la primogènita de Sofia ha continuat fidel a ell durant tots aquests anys. 

El gran amor de la infanta Helena

Fa uns dies va sortir a la llum el que va ser el veritable amor de la infanta Helena. Des que el seu divorci de Jaime de Marichalar, mai se li ha vist a cap altra parella a la filla gran del rei emèrit i segons sembla que això és perquè al seu cap encara està presenta el seu primer amor.

Mai es va confirmar oficialment, però tothom sabia que 1984, la primogènita de Sofia i Joan Carles mantenia una relació amb Luis Astolfi, un home molt elegant i atractiu.

No obstant això, després de dos anys de festeig, la parella va posar punt final a la seva relació a París, segons han explicat fonts pròximes a ells, perquè ell no estava preparat per a afrontar l'exposició mediàtica que suposava formar part de la Família Reial. I això va suscitar un moment molt dolorós per a Helena. 

De fet, va ser després d'aquesta ruptura quan va conèixer a qui es convertiria en el pare dels seus fills i són moltes les fonts pròximes a ella que han considerat que la germana de Felip VI es va deixar entabanar per l'aristòcrata per a curar el seu cor trencat. 

No obstant això, i malgrat que han passat moltíssims anys, sembla que la infanta Helena encara no ha aconseguit superar a Luis Astolfi, amb qui encara continua mantenint relació i fa poc se'ls va veure molt junts. No seria d'estranyar que reprenguin el camí que fa temps van deixar enrere, ja que tots dos estan divorciats.