La infanta Helena podria tenir un afer amb un amor del passat, el sevillà Luis Astolfi

La infanta celebra 54 anys aquest dimecres
La infanta Helena amb Luis Astolfi a l'hípica d'Estepona | Semana

 

La infanta Helena està d'enhorabona. La filla del rei emèrit Joan Carles celebra avui 54 anys i ho farà, com no pot ser d'altra manera, envoltada dels seus.Tot i això, diversos mitjans apunten al fet que podria haver-hi un convidat inesperat al seu aniversari. 

 

Els rumors, de fet, comencen a agafar força. «L'afortunat» podria ser Luis Astolfi, qui ja va ser parella de la infanta durant la seva joventut i amb el qual comparteix una gran afició pel món de l'hípica. 

 

Precisament ha estat la seva passió per l'hípica la que els ha tornat a ajuntar. I és que últimament se'ls ha pogut veure junts en l'hípica d'Estepona, cosa que ha augmentat els rumors sobre un possible afer.. 

 

Ja van tenir un afer amorós de tres anys

 

Però, qui és Luis Astolfi? És un genet sevillà de 58 anys que procedeix d'una família aristocràtica molt assentada a la ciutat. Fa tres anys, de fet, es va divorciar de la seva dona, Isabel Florez, després d'un matrimoni que es va perllongar durant 22 anys. 

 

El sevillà i la infanta ja van ser parella. En concret, van estar junts entre l'any 1986 i el 1989, malgrat que la Casa Reial mai va arribar a fer-ho oficial.

 

La infanta Helena amb Luis Astolfi, a l'hípica d'Estepona | Semana

L'hípica, passió comuna 

L'hipica és el gran pretext del presumpte amor. I és que ambdós estimen el món del cavall i el genet, precisament, ha rebut molts reconeixements en aquest món. Aquest, de fet, ha participat en quatre Jocs Olímpics i ha guanyat infinitat de trofeus de tot tipus de competicions.

  

  

Helena medalla de plata en la 56 edició del Campionat d'Espanya d'hípica

  

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris