La Infanta Helena de Borbó en una corrida de toros

La infanta Helena reapareix amb un canvi de 'look' i sorprèn tothom

La filla de Joan Carles ha sorprès amb la seva nova imatge

Després de diversos dies sense saber res de la infanta Helena, que no es manifesta sobre la trama protagonitzada pel seu pare, la primogènita dels emèrits ha tornat a ser captada pels fotògrafs. La germana del rei Felip ha reaparegut amb un nou 'look' que ha sorprès a tothom, ja que sempre ha estat fidel al seu estil. 

El rei emèrit Joan Carles podria tornar a Espanya per Nadal 

La infanta Helena està en el punt de mira perquè podria ser la persona que aculli al seu pare en el seu retorn a Espanya, suposadament aquest Nadal. És per això que la premsa està buscant-la, per tal d'aconseguir declaracions. Ara bé, després d'estar tancada per culpa de la pandèmia de la Covid-19, la filla de Joan Carles ha tornat a les seves rutines amb un canvi d'imatge. 

La mare de Victòria Frederica i Froilà, ha decidit seguir amb la seva vida, sempre amb la mascareta i respectant totes les mesures de seguretat. És per això que, malgrat tot el que ha passat amb el seu pare, ha optat fer un dinar amb les seves amigues. Els fotògrafs han pogut enxampar-la en un dels restaurants italians de moda de la capital i, amb el seu nou estil, ha sorprès molta gent. La infanta Helena ha decidit deixar enrere la seva llarga cabellera. 

Nou estil de la infanta Helena

A més, ha sorprès amb el seu nou complement, un barret de color borgonya. Els fotògrafs han aconseguit captar la infanta a la sortida del restaurant, tornant a estar així en el punt de mira després de molt temps sense saber d'ella.

El futur dirà si finalment Joan Carles celebrarà les Festes de Nadal amb la seva filla. De moment, la infanta ha decidit fer un canvi d'imatge per rebre les festes i, com se sol dir, la filla dels emèrits ha decidit tirar pel dret i ha deixat enrere la seva llarga cabellera.

Imatge de la infanta Elena sortint d'un restaurant
La infanta Helena ha canviat d'estil | GTRES

Aquest 2020 no ha estat un bon any per a ella, ja que va haver de passar el confinament tota sola.  A més, per si no n'hi hagués prou, Victòria Frederica ha estat molt criticada per haver incomplert diverses mesures de seguretat. Ara, amb un aspecte més renovat, la infanta Helena afronta el 2021 amb actitud positiva. El seu gran objectiu és deixar enrere aquest any, un 2020 de molta soledat, ja que el seu pare està als Emirats Àrabs Units, i els seus fills fan vida sense ella.

No és habitual veure a la primogènita dels emèrits canviant de 'look'. Durant el confinament es va fer viral el seu vídeo cantant la cançó de 'Resistiré'. A diferència d'altres membres de la família reial, la infanta sempre és notícia per curiositats o anècdotes, i no per polèmiques. Respecte al seu nou 'look', les xarxes socials s'han mofat d'ella.