YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La infanta Helena renya la seva filla en públic: «Em tens farta»

En els últims temps, l'actitud de Victòria Frederica no para de causar problemes a la família reial

Imatge d'arxiu de la infanta Helena
La infanta Helena ha esbroncat la seva filla | Redacció

 

Si durant molts anys es va considerar que el nebot rebel del rei Felip era Froilà, amb les seves contínues festes nocturnes, els seus problemes amb els estudis i les seves nòvies, ara resulta que la seva germana li ha pres el lloc en això de ser problemàtic.

Victòria Frederica, sota el prisma de l’opinió pública, sempre havia semblat una xiqueta d'allò més tranquil·la i que no cridava l’atenció per a res; doncs amb l'adolescència sembla que s'ha destapat i ara és ella la que porta mal de caps a la seva família, i concretament, a la seva mare, la infanta Helena, qui sembla que ja està farta de la seva actitud.

Les seves sortides nocturnes porten la seva mare al límit

En aquest sentit, ‘Vanitatis’ es feia eco d’un episodi que van protagonitzar mare i filla en públic, i en el qual la infanta Helena hauria esclatat en una forta reprimenda a la seva filla. El succés en qüestió va tenir lloc quan les dues es trobaven allotjades a l’Hotel Alfonso XII de Sevilla fa unes setmanes, amb motiu de l’exhibició d’enganxaments de carruatges a la Maestranza, que Victòria era l’encarregada de presidir.

La infanta Helena, Victòria Frederica i una amiga d’aquesta, estaven esperant l’ascensor, i quan aquest es va parar, van accedir dins on hi havia un desconegut. La mare, sense tenir en compte la presència d’aquesta persona, va començar a esbroncar la seva filla: «Fas el que vols. Has arribat a les set del matí i em tens farta. Això s’ha d’acabar», va dir la infanta, que tot seguit va deixar l’ascensor molt enfadada, per dirigir-se a la seva habitació.

Aleshores l’amiga de Victòria va reaccionar dient-li: «Quin cabreig que porta la teva mare. Que enfadada que estava!», a la qual cosa ella va contestar sense donar-li gaire importància: «Li passarà de seguida».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari