rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La infanta Helena s'alegra de les crítiques que està rebent la reina Letícia

Així ho ha confirmat el periodista Gustavo González
Imatge de la infanta Helena a la sortida de l'hospital. | EFE

 

La infanta Helena també s'ha posicionat contra la reina Letícia, després del menyspreu que va fer-li públicament a la reina Sofia durant el passat diumenge de Pasqua, en no deixar que es fotografiés amb les seves nétes Elionor i Sofia. 

 

Així doncs, la filla gran dels reis emèrits s'alegra, i molt, de que la reina Letícia fos escridassada en públic a la sortida de l'hospital on es trobava ingressat Joan Carles I, tal com ha assegurat el periodista i paparazzi Gustavo González al programa de Telecinco 'Sálvame'. 

 

Segons el periodista de Mediaset, «la infanta Helena està contenta i satisfeta per les escridassades que la reina Letícia ha rebut aquests dies» i així ho hauria fet saber al seu cercle més pròxim.

Sembla ser, que la infanta estaria molt enfadada amb la seva cunyada pel que va passar a Mallorca, arribant a comentar a la seva gent que «en el pecat està la penitència». 

 

Tanmateix, cal destacar que Helena ja va demostrar públicament el passat diumenge 8 d'abril, després de visitar el rei Joan Carles a l'hospital amb Sofia i els seus dos fills Froilà i Victòria Federica, el seu suport incondicional cap a la seva mare. De fet, i contràriament a l'actitud de les filles de la reina Letícia, els fills de la infanta Helena es van mostrar afectuosos i respectuosos amb la seva àvia. 

 

Imatge d'arxiu de la reina Sofia. | Cordon press

 

Suport a la reina Sofia 

Cal destacar que la infanta Helena no ha sigut l'única persona que ha donat el seu suport a la reina Sofia, ja que la mateixa infanta Margarita, germana del rei Joan Carles, va assegurar que li semblava «molt malament» el gest que Letícia havia tingut amb la seva sogra.

De fet, la neboda de Sofia, Marie Chantal de Grècia, va ser la primera a mostrar el seu rebuig cap al gest de Letícia contra Sofia a través d'un missatge a les xarxes socials que deia el següent: «Cap àvia mereix aquest tracte. Letícia ha mostrat la seva veritable cara».

D'altra banda, cal destacar que altres rostres coneguts com la Carla Goyanes o l'Eugenia Martínez de Irujo també van voler aprofitar l'ocasió per posicionar-se. De fet, Eugenia va publicar unes imatges antigues a les xarxes amb la reina Sofia per mostrar l'estima que li té. 

 

«Gràcies reina Sofia per ser sempre tan espectacularment impecable. Aquest dia va ser el més trist de la meva vida, però ella em va consolar amb tot afecte… Mai ho oblidaré», va publicar la duquessa al seu compte d'Instagram.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris