La infanta Helena visita el seu cunyat Iñaki Urdangarin a la presó de Brieva

L'exduc de Palma compleix la seva condemna de 5 anys i 10 mesos en un espai especial de la presó de dones de Brieva, a Àvila

Imagen de archivo de Iñaki Urdangarin.
Iñaki Urdangarin, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

Iñaki Urdangarin ja fa unes setmanes que està tancat a la presó de Brieva, a Àvila. L'exduc de Palma, que compleix la seva condemna de 5 anys i 10 mesos en un espai especial de la presó de dones d'Àvila, està permanentment vigilat pels funcionaris penitenciaris i, perquè no dir-ho, també pels periodistes que esperen notícies des de l'exterior de la presó. 

Ha estat per això, doncs, que la darrera visita a Iñaki Urdangarin ha sorprès d'allò més tant a la premsa, com al mateix exjugador d'handbol. I és que aquesta vegada, qui s'ha volgut apropar al centre penitenciari per saber què n'és de l'exduc de Palma és la seva cunyada: la infanta Helena. Aquesta, doncs, ja ha volgut donar el seu suport a Urdangarin, tot i que part de la Casa Reial no congrega amb aquesta decisió. 

  

  

 .

La visita de la infanta Helena a Iñaki Urdangarin 

Fins al moment, els únics que havia pogut visitar Iñaki Urdangarin després de la seva entrada voluntària al centre penitenciari d'Ávila era la seva dona, la infanta Cristina, i el seu fill. Tot i això, sembla que Helena s'hauria volgut desmarcar del tarannà familiar per visitar al seu cunyat a presó. 

Segons va treure a la llum la periodista de Telecinco, Helena visitar el seu cunyat per primera vegada. «La infanta Helena ha anat a la presó de Brieva i s'ha trobat amb Iñaki en les cabines», va reconèixer l'encarregat de la calefacció del centre penitenciari escollit per l'exduc de Palma. 

Imagen de archivo de la infanta Elena.
La infanta Helena, en arxiu | Cedida

 

Així mateix, al fil de la revelació, el mateix encarregat va prosseguir: «Jo estava a la porta de la presó perquè hi havia de deixar uns radiadors. Va ser aleshores quan em vaig donar un petit cop amb una persona i vaig veure que era la infanta Helena. Ens vam dir bon dia i ja està».

La infanta Helena, acompanyada pel seu nebot

Finalment, en ser preguntat per si la infanta estava acompanyada per algú durant la seva visita a Urdangarin, l'operari de calefaccions va explicar: «Anava amb el seu nebot, un noi molt jove, però molt fornit».

Més enllà d'aquesta declaració, el mateix home va explicar que la infanta Helena es va presentar al centre penitenciari amb «pantalons blaus i una jaqueta blava». D'altra banda, aquest va dir: «No es va amagar en cap moment, semblava força tranquil·la».

  


Comentaris

envia el comentari