La infanta Pilar, malalta de càncer, ingressada d’urgència a l’hospital

La germana gran de Joan Carles I ha estat ingressada a la clínica Rúber Internacional de Madrid

Males notícies per la família Reial. Mentre el rei emèrit Joan Carles I celebrava tranquil·lament el seu 82è aniversari, la seva germana gran, la infanta Pilar, havia de ser ingressada d’urgència a la clínica Ruber Internacional de Madrid.

Els Borbons no són coneguts per la seva envejable salut.  El rei emèrit porta diverses operacions al llarg de la seva vida, algunes d’elles tan delicades com una intervenció de cor. A més, recentment s’ha revelat que el rei Felip també sofreix una malaltia que l’ha condicionat tota la seva vida. Així, seguint amb la delicada salut de la família, també és conegut que la infanta Pilar arrossega un càncer de còlon des de fa diversos anys.

La canviant salut de la infanta Pilar

Pilar de Borbó va ser ingressada d’urgència ahir a una clínica de Madrid, acompanyada del seu fill Fernández Gómez-Acebo. El cert és que la monarca sempre ha intentat portar la seva situació amb humor, però últimament no es troba en el seu millor moment.

La seva salut sempre ha estat molt canviant. Si el passat mes de febrer la tieta del rei Felip va haver de ser traslladada des de Mallorca fins a Madrid per ser operada d’una obstrucció intestinal, ella mateixa assegurava setmanes després que es trobava en perfecte estat. Tant és així que al maig se la va poder veure votant com una ciutadana més, apropant-se al seu col·legi electoral.

L’estiu passat, però, la infanta  Pilar tornava a preocupar la seva família després de tenir una «baixada de defenses en general»,  que va provocar que fos ingressada a la clínica Rotger de Palma de Mallorca. Tot i això, mesos després tornava a aparèixer a l’illa, al pati de la Comandància, commemorant els actes de la Patrona de la Guàrdia Civil.

Només un mes després d’aquest acte públic,  Pilar de Borbó va acudir també al mercat benèfic Nou Futur, on també van ser presents la reina Sofia i la reina Letícia  després que la germana gran de Joan Carles I instés l'actual reina a acudir a l'acte.

També et pot interessar...