La infanta Pilar, traslladada a Madrid per ser operada

La tieta del rei Felip VI ha hagut de ser ingressada immediatament per problemes intestinals

La infanta Pilar ha hagut de ser operada d'urgències en un hospital de Madrid | Cedida

La infanta Pilar, germana del rei emèrit Joan Carles I, ha hagut de ser operada d’urgències per uns problemes intestinals als seus 82 anys. La infanta ha hagut de ser traslladada d’urgències a Madrid, abandonant la seva estança a Mallorca per poder ser atesa immediatament.

La tieta del rei Felip VI es va començar a trobar malament mentre descansava a l’habitatge que la família té a Calvià, a Mallorca, segons informa la revista ¡Hola!. Després de dur-la a l’hospital de la zona es va procedir a traslladar-la d’urgències a Madrid, ja que havia de ser operada per, segons algunes publicacions, una obstrucció intestinal. Finalment, l’infanta va ser traslladada a Madrid a última hora del dissabte passat.

L’estat actual de la infanta Pilar

Un cop va arribar a l’aeroport de Barajas va anar directament a la Clínica Riber Internacional on el seu metge habitual va procedir a intervenir-la d’urgències. Allà, juntament amb ella, hi van ser els seus quatre fills: Simoneta, Fernando, Bruno i Beltrán, que van fer torns per poder cuidar de la seva mare.

La germana del rei emèrit s'ha trobat en tot moment en companyia i recolzada pels seus quatre fills | Bekia

Pel que fa al seu estat de salut, de moment la família no ha donat a conèixer cap informació sobre com es troba la tieta del rei Felip VI, ni tampoc s’ha confirmat el motiu de la seva operació i del seu trasllat immediat a Madrid.

També et pot interessar: Apareixen rumors sobre la infanta Cristina i l’actor Juanjo Puigcorbé

Un nou problema de salut

Aquest no és el primer problema de salut que té la infanta Pilar, sinó que ja patia, des de fa temps, artrosis, heretada del seu pare, el comte de Barcelona. Una malaltia que afecta a part de la família, ja que també la pateixen la infanta Margarida i el rei emèrit Joan Carles I, germans de la infanta Pilar.

L’artrosi ja havia dut a la tieta del rei Felip VI a assistir alguns actes públics en cadira de rodes, i ha estat sotmesa a diverses operacions pels problemes de maluc que li ha causat.


Comentaris

envia el comentari