rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La infanta Sofia celebra els seus dotze anys

La filla petita dels Reis celebra el seu aniversari sense la seva mare perquè té un compromís professional
La infanta Sofia el dia de la seva comunió, acompanyada de la seva família materna  | Gtres

 

La Família Reial està de celebració. Aquest dilluns és l’aniversari de la infanta Sofia i ja fa dotze anys. La filla petita dels reis va néixer l’any 2007 i fins al mateix 29 de maig no es va saber si el nadó que esperava la reina Letícia seria nen o nena, creant molta expectació perquè, si hagués estat nen, hauria modificat la línia de successió al tron, situant-se per davant de la seva germana la princesa Elionor.

 

La infanta Sofia, molt estimada

La infanta Sofia ha estat sempre molt ben rebuda en les seves aparicions públiques, ja que només se l’ha pogut veure en els posats de Pasqua, en els de les vacances d’estiu familiars o el primer dia de classe, juntament amb la seva germana. Tanmateix, fins al 2010 no va tenir lloc el seu primer acte oficial, quan la selecció de futbol va guanyar el Mundial i els llavors reis, Joan Carles i Sofia, van rebre l’equip a la Zarzuela, acompanyats de tota la família.

 

La infanta Sofia quan la selecció va guanyar el Mundial de futbol | GTRES

 

No va ser fins dos anys més tard que no es va tornar a veure a la infanta Sofia en un acte públic i a partir que el seu pare va ser proclamat rei el 2014, la presència de la nena a l’agenda oficial va ser més freqüent. Per exemple, la filla dels reis ha assistit a la desfilada militar pel Dia Nacional i el 2018 va viatjar oficialment per primer cop a Astúries, acompanyant els seus pares i la seva germana.

 

 

Grans diferències amb la seva germana, la princesa Elionor

La infanta Sofia amb la seva germana, la princesa Elionor | GTRES

 

Entre germans sempre hi ha diferències i entre la princesa Elionor i la infanta Sofia no és l’excepció. Mentre que la primera és més seriosa, tímida i tranquil·la, la segona és més riallera, inquieta i espontània. Així doncs, per la seva forma de ser més moguda, Sofia ha rebut en més d’una ocasió algun toc d’atenció per part de la seva mare en els actes oficials.

 

És possible que la infanta Sofia sigui menys règia perquè no és l’hereva al tron com sí que ho és la princesa Elionor. Tanmateix, les germanes mantenen una gran relació i Sofia és la millor amiga d'Elionor, ambdues sempre són còmplices i el suport l’una de l’altra.

 

La infanta Sofia amb la seva germana Elionor i els seus pares, el rei Felip i la reina Letícia, als Picos d'Europa | Instagram

 

Ara la petita de la família ja ha fet dotze anys i els celebrarà amb tota la seva família, excepte la reina Letícia que no ha pogut cancel·lar un compromís professional que l’ha dut fins a Moçambic. Aquest serà el primer any que la infanta Sofia no estarà acompanyada de la seva mare, tot i que l’any 2011 els reis i la reina Sofia van viatjar a Anglaterra, per les noces del príncep Guillem i Kate Middleton, i van tornar amb el temps just per celebrar l’aniversari amb la nena.

 

 

La infanta Sofia celebrar aquest dilluns el seu dotzè aniversari | GTRES
 
 
 
La infanta Sofia en el seu primer dia d'escola | GTRES

 

Bateig de la infanta Sofia | GTRES  

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris