La infanta Sofia estaria gelosa de la princesa Elionor

Enguany la primogènita dels reis ha guanyat més protagonisme davant les càmeres

Familia Real
La infanta Sofia estaria gelosa de la princesa Elionor | Cedida

 

Aquest 2018 la princesa Elionor ha guanyat protagonisme davant les càmeres i ha començat a aparèixer en públic per preparar el seu possible relleu en un futur. Aquest fet, però, sembla que ha despertat la gelosia de la seva germana petita, la infanta Sofia, tal com apunta la pàgina 'Merca2'.

Públicament, les filles del rei Felip VI i la reina Letícia han estat sempre juntes i molt unides, però la realitat és que hi hauria un distanciament entre les dues a causa del paper que cada una d'elles ocupa a la Casa Reial. I és que la princesa Elionor ha acaparat portades de la premsa pels actes en què fa presència pública, cosa que no ha caigut gaire bé a la infanta Sofia.

Elionor i Sofia tenen una relació diferent amb els seus pares

En diverses ocasions les càmeres han captat com existeix certa complicitat entre la princesa Elionor i el rei Felip, qui orienta i ensenya a la seva filla quines són les passes que ha de seguir com a Princesa d'Astúries. En aquells moments, la infanta Sofia acostuma a estar a un costat, agafada de la mà de la seva mare, qui també vol donar importància a la seva filla petita.

Així doncs, encara que habitualment es diu que els pares volen els seus fills per igual i que no existeixen preferències, el cert és que aquest no sembla el cas dels monarques. La realitat és que Elionor té més relació amb el seu pare, mentre Sofia està més pròxima a la seva mare.

Los Reyes de España junto a la Princesa Leonor y la Infanta Sofía en un acto conmemoratorio del centenario de la Virgen de Covadonga
Els reis d'Espanya i les seves filles en un acte oficial a Astúries | CatalunyaDiari.cat
 

Sofia està gelosa de la seva germana Elionor

La filla petita dels reis sempre ha aparegut somrient al costat de la seva mare mentre la seva germana seguia les indicacions del seu pare en els actes públics, encara que aquest fet la incomodés. Diversos mitjans han apuntat que la infanta Sofia té un caràcter fort com el del seu avi, el rei Joan Carles, però sempre ha sabut quin era el seu rol i ha respectat la seva germana.

Cal destacar que aquest any ha suposat una passa endavant per a la princesa Elionor en el seu rol. Amb només 12 anys, la primogènita dels reis va participar en el seu primer acte oficial el mes de febrer, quan Felip VI li va imposar el Toisó d'Or. Més tard també va participar en la celebració del centenari de la coronació de la Verge de Covadonga, a Astúries, o a la desfilada del 12 d'octubre.


Comentaris

envia el comentari