Primer pla de la infanta Sofia

La infanta Sofia es prepara pel seu aniversari més dur

La filla petita dels Reis ha crescut i ja no és una nena

La infanta Sofia farà 15 anys el pròxim 29 d'abril. La filla petita dels Reis s'ha fet gran i ja és tota una joveneta. Això és una bona notícia, malgrat que el seu aniversari tindrà una absència molt assenyalada que marcarà aquell dia tan especial per als que l'envolten.

Responsabilitat abans que res

Han passat gairebé 15 anys des que Letícia i Felip VI van donar la benvinguda a la seva filla petita. Des de llavors, tots dos han intentat protegir-la igual que la seva germana gran. De fet, s'ha esmentat moltes vegades que la seva progenitora potser ho fa en excés i les sobreprotegeix massa.

La infanta Sofia i la seva mare a un acte
La infanta Sofia amb la seva mare, la reina Letícia | GTRES

La infanta Sofia encara viu a casa i la seva mare pot vigilar cadascun dels seus passos. Tot i això, amb la futura hereva al tron les coses ara són diferents. La princesa Elionor està estudiant lluny de casa. A l'UWC Atlantic College de Gal·les cursa el seu batxillerat des que va començar el curs escolar i sembla que allà li va força bé.

La noia és sinònim de responsabilitat i tot un exemple a seguir. I és que, al contrari que les seves homònimes europees, de moment no se l'ha vist sortir de les directrius assenyalades per a una reina futura.

La princesa Elionor parlant en un acte institucional
La princesa Elionor estudia a un internat a Gal·les | GTRES

 

El gran suport de la infanta Sofia no estarà al seu aniversari

Amb motiu de les festes escolars, Elionor tornarà a Espanya els pròxims dies. El centre on estudia es fa un descans primaveral des del 14 d'abril. Així, la jove tornarà a reunir-se amb els seus pares i la seva germana, que la troba a faltar especialment, durant la Setmana Santa.

Totes dues han estat sempre molt unides. I és que la diferència d'edat és molt curta entre elles, amb prou feines fa dos anys. A més de germanes segur que també són confidents.

Desafortunadament per a la infanta Sofia, la Princesa d'Astúries haurà de tornar a l'internat on estudia abans del 24 d'abril, moment en què es reprendran les classes.

La infanta Sofia i la princesa Elionor
Les germanes tenen molt bona relació | GTRES

La noia no podrà acompanyar la seva germana menor el dia que li toqui bufar les espelmes pel seu aniversari. Tot i això, segur que busca la manera de felicitar-la. Les noves tecnologies segur que permeten que aquestes germanes comparteixin uns minuts malgrat que sigui a la distància.

▶️ La Infanta Elena está devastada por la muerte de un íntimo amigo

Quins plans té a Espanya la futura hereva al tron?

A la tornada a casa, la futura hereva al tron podria volar des de l'aeroport de Heatrow, Londres, fins a Madrid, acompanyada únicament dels seus escortes. No obstant això, encara no hi ha res confirmat.

Un cop a casa seva, la jove acudirà a un acte ja concretat. Tot i això, per prevenció i seguretat no ha transcendit més informació sobre aquest. De moment, caldrà esperar per conèixer on, quan i com serà.

Princesa Elionor en un discurs.
Es desconeixen els detalls del pròxim acte públic de la princesa Elionor | Gtres

Aquest any es descarta que Felip VI i els seus es desplacin fins a la Catedral de Palma per al Diumenge de Resurrecció. Tot apunta que únicament hi acudirà la reina emèrita, que previsiblement passarà les vacances al mateix lloc.

Després d'uns dies en família, la princesa Elionor haurà de fer les maletes i reprendre les classes a Gal·les. Sembla que no tornarà a Espanya fins que no finalitzi l'any escolar. Serà el pròxim 17 de juny quan acabin les classes a l'UWC Atlantic College de Gal·les i la futura hereva al tron pugui tornar a reunir-se amb els seus.