La infanta Sofia triomfa a les xarxes amb una imatge que s'ha fet viral

La imatge va cridar l'atenció de molts per la indiscreció de la jove

Imagen de la infanta Sofía.
La infanta Sofia, en una imatge d'arxiu | Ellahoy.es

Un vídeo commemoratiu per la celebració del 50è aniversari del rei Felip VI ha fet que molts poguessin veure, per primera vegada, el dia a dia de la família reial. Els vam poder veure, de fet, anant en cotxe a l'escola, preparant el discurs de Nadal del rei i, fins i tot, dinant tots plegats mentre comentaven com els havia anat el dia.  

Així mateix, en aquest darrer context, la infanta Sofia —davant la incredulitat de les càmeres que l'estaven enregistrant— va optar per fer un gest simpàtic que va fer que molts se'n fessin ressò a les xarxes socials. De fet, amb només nou anys, la menor ha aconseguit que els usuaris de Twitter la fessin 'Trending Topic' en qüestió de minuts. 

El somriure més comentat

La nena, conscient que l'estaven gravant mentre menjava, va alçar el got d'aigua i, amb un somriure que no va passar desapercebut per ningú, va mirar a càmera. De fet, com era d'esperar després de la reacció de la petita, les xarxes van començar a bullir amb una instantània que va generar tota mena de comentaris en relació a la família reial. 

Passant per sobre d'altres moments curiosos com quan la princesa Leonor es crema amb la sopa o el gest de la seva germana petita després d'observar que té verdures per dinar, la imatge va triomfar de tal manera que els usuaris de Twitter no van dubtar en fer tot tipus de muntatges. D'aquesta manera, com ja acostuma a ser habitual, es van relacionar milers de comentaris de la imatge amb el programa musical ‘OT 2017’.

Finalment, el vídeo de la família reial també va ser analitzat al detall pel programa ‘Socialité’. El programa de María Patiño, en aquest context, va optar per establir diverses similituds entre les imatges i el 'reality' de 'Las Campos'.  

 

La reina «mana» en l'alimentació de la família

El vídeo va deixar, finalment, una altra imatge per al record. I és que la reina Letícia va sorprendre els espectadors a l'hora d'encarregar-se de supervisar el menú setmanal a casa.

La reina, com informa la revista 'Lecturas', és una fan incondicional de la dieta mediterrània i, per a ella, aquesta dieta s'ha convertit en un «estil de vida».

De fet, és habitual força habitual que aquesta s'encarregui de fer la compra i, majoritàriament, compra aliments ecològics. El seu últim capritx: 'Kombucha'. Una beguda fermentada que té propietats antiinflamatòries i que serveixen per enfortir el sistema immunològic.


Comentaris

envia el comentari