Els ingressos milionaris del xef Alberto Chicote

El cuiner i empresari va aconseguir molta fama amb 'Pesadilla en la cocina' l’any 2012 i ara torna a televisió amb la segona temporada de '¿Te lo vas a comer?'

Chicote està obtenint ingressos milionaris gràcies a les seves empreses | SEMANA

Alberto Chicote estrena la segona temporada del seu programa '¿Te lo vas a comer?', dedicat a la investigació sobre alimentació i consum. A més de ser una de les cares més representatives d’Atresmedia, Chicote posseeix negocis empresarials que li estan atorgant beneficis milionaris.

Havent treballat uns anys a Suïssa, el cuiner va tornar a Espanya i va obrir un restaurant japonès pioner en la cuina fusió, Nodo, l’any 1998. Tot i això, la seva fama és deguda al seu debut televisiu en el programa 'Pesadilla en la cocina' l’any 2012. Va continuar presentant 'Top Chef' i ara és el torn de '¿Te lo vas a comer?'.

El prestigiós xef està al càrrec de tres restaurants a la capital espanyola i en el Registre Mercantil està vinculat a altres quatre empreses. Després del seu 'boom' televisiu, Chicote va fundar 'Archiol Restauración', el qual, tot i que va suposar una pèrdua de 20.700 euros l’any 2016, va ser l’únic registre negatiu durant el seu recorregut empresarial.

Alberto Chicote estrena el seu nou programa '¿Te lo vas a comer?'
Alberto Chicote estrena el seu nou programa '¿Te lo vas a comer?' | INSTAGRAM @ALBERTOCHICOTE

Amb el cuiner Pedro Olmedo comparteix la propietat de la 'Consultoría de Servicios de Restaurantes SL', dedicada a la gestió de les seves activitats de consultoria i de gestió empresarial d’altres negocis del mateix àmbit. Els dos empresaris mantenen una amistat que està complint gairebé els 20 anys.

A més a més, Alberto Chicote i Olmedo van obrir el restaurant 'Puertalsol' amb un menú centrat en la gastronomia nacional. El Registre Mercantil va enregistrar fins a 2.095.861 euros en vendes l’any 2017, encara que els beneficis nets van ser de 112.000 euros.

El projecte més personal del famós cuiner és Yakitoro, del qual és propietari de dos locals a Madrid. Gestionats per 'Evolution Artes y Restauración', va registrar aproximadament cinc milions d’euros durant l’any 2017.

Actualment Chicote està afrontant el repte de reformar el restaurant Yakitoro situat al carrer de la Reina de Madrid, motiu pel qual el local romandrà tancat fins al mes de juliol. Quan torni a estar obert al públic, mostrarà una imatge totalment renovada.

De l’empresari cal destacar l’ajuda de la seva dona, ja que ha estat un suport indispensable per aconseguir el seu èxit com a cuiner. Van conèixer-se mentre treballaven en el mateix restaurant, i des de llavors s’han convertit en una parella inseparable.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari