IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ingrid Sartiau, la suposada filla del rei Joan Carles, no descarta presentar una nova demanda de paternitat

L'any 2015 ja va intentar demostrar legalment que el rei emèrit és el seu pare biològic, però la seva demanda no va prosperar per «proves falses, frívoles i llises»

Ingrid Sartiau junto a don Juan Carlos en un 'collage' que ella misma ha compartido en redes sociales.
Ingrid Sartiau al costat del rei emèrit en un 'collage' que ella mateixa va compartir a les xarxes socials| Facebook

Ingrid Sartiau és la suposada filla il·legítima del rei emèrit, Joan Carles I. Aquesta belga fa anys que lluita per aconseguir demostrar que el rei és el seu pare, tot i que l'any 2015 ja es va emportar un disgust, quan el Tribunal Suprem va desestimar la demanda que va interposar en aquell moment. Ara bé, sembla que es nega a acceptar aquesta decisió, i està disposada a emprendre novament els tràmits per a una nova demanda de paternitat. 

«Tinc molta paciència, seguiré lluitant i tinc pensat tornar aviat a Espanya per emprendre novament els tràmits» ha assegurat Sartiau al portal 'Look'. Ingrid està convençuda de ser la filla del rei Joan Carles, i tot i que tan sols dos mesos després que presentés la demanda aquesta quedés desestimada, ella no per l'esperança. 

Va invitar el rei Joan Carles al seu casament

De fet, aquesta belga fins i tot va arribar a invitar-lo al seu casament, per passar temps junts, amb l'esperança que la reconegui com a filla seva. Sartiau va organitzar també un viatge de noces a Espanya, però aquesta trobada mai es va acabar de produir. Fa uns mesos, va felicitar el rei pel dia del pare a Bèlgica. «Feliç dia pare. Feliç dia per a tots els pares que neguen els seus fills», va escriure en aquell moment. 

Ingrid Sartiau en una imagen de archivo
Ingrid Sartiau en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Determinada a demostrar que el rei emèrit és el seu pare

La suposada germana de Felip VI està disposada a seguir amb la seva dura lluita en els tribunals, tot i la decisió del Suprem de fa dos anys. Els seus esforços, però, semblen no donar resultat, tenint en compte que fins que un magistrat no autoritzi l'anàlisi d'ADN Sartiau no podrà confirmar si, efectivament, és filla de Joan Carles I. 

Ella, però, està disposada a posar totes les seves energies en aconseguir-ho. «Vaig posar totes les meves esperances en aquest procés. Vaig llogar un pis a prop dels meus advocats, vaig deixar la meva feina, em vaig divorciar per la pressió i fins i tot he perdut la meva casa. Tot per intentar apropar-me al meu pare», va explicar. I tot i el poc èxit que ha tingut, Ingrid està determinada a intentar-ho més vegades, tot i les possibles conseqüències. 

Un jutge va desestimar la seva anterior demanda

Per al Tribunal Suprem, les proves que va presentar Sartiau en la seva anterior demanda de paternitat eren «falses, frívoles i llises». I en el seu moment, la demanda va quedar rebutjada per set vots a 3, al·legant l'aforament del monarca. 

«Vull que la gent sàpiga que no hi ha res de frívol en això que plantejo, i que siguin conscients que si em reconeguessin, jo no demanaria diners», ha assegurat també la suposada germana de Felip VI. Amb tot, Ingrid assegura que el seu desig és que el rei emèrit la reconegui com a filla legítima, i com a mínim poder-lo conèixer.

I és que, tot i haver estat rebutjada, ella el continua considerant el seu pare, i per això està disposada a reprendre els tràmits per una nova demanda de paternitat, sense interessar-se, segons ella, pels diners, la fama o el cognom. Amb tot, Ingrid Sartiau reconeix que el que més temor li fa és la possible mort del monarca. «No crec que em deixin veure'l per poder acomiadar-me», va reconèixer amb anteriorment.  


Comentaris

envia el comentari