Íñigo Onieva

Íñigo Onieva, en alerta per l'altra boda que s'ha cancel·lat a casa de Tamara Falcó

Íñigo Onieva no és 'únic que ha quedat sense passar per l'altar

Íñigo Onieva acaba un any complicat per a ell: va viure història que va tenir final inesperat i que ara es repeteix amb altres protagonistes. L'exparella de la filla d'Isabel Preysler observa, des de la distància, com tot pot canviar d'un dia per l'altre. A casa de la seva ex, Tamara Falcó, s'esperava una altra boda, i no era la seva.

Tres dies abans d'acabar el 2022 Isabel Preysler ha donat la campanada: la seva ruptura amb Mario Vargas Llosa, notícia que pocs predeien. Després de vuit anys de relació, Isabel i Mario prenen camins separats. La revista ¡Hola! insinuava a la seva exclusiva que el motiu hauria estat la pèrdua d'il·lusió i les discussions per gelosia.

Íñigo Onieva compartia el mateix desig

Tot i això, poques hores després que la revista veiés la llum, va començar a circular una altra versió ben diferent. Si bé Íñigo Oñieva va ser plantat mesos abans de l'altar, en el cas d'Isabel la petició de mà mai no va arribar. «Isabel Preysler només té un desig: casar-se», ha explicat María Patiño.

Primer pla de Tamara Falcó.
Tamara Falcó va explicar els motius de la seva ruptura amb Íñigo als mitjans. | GTRES

Isabel considerava fonamental donar-se el 'sí, vull' amb la seva parella, ja que «no volia quedar-se com una amant de per vida en el cas que li passés alguna cosa». Ella insistia des de feia temps, possiblement, cada cop que es rumorejava un possible acord de matrimoni de la parella.

Hi va haver una primera ruptura fa sis mesos

María Patiño aporta més detalls i explica que Isabel i Mario haurien tingut una forta discussió fa sis mesos. Llavors s'hauria produït la «primera ruptura» perquè Isabel no va veure el seu desig de matrimoni complert. Tanmateix, un viatge romàntic a Eivissa va donar pas a una nova oportunitat.

La mateixa revista que donava l'exclusiva de la separació va desmentir llavors el distanciament entre la parella. «Desmento categòricament que Isabel i jo visquem separats. No hi ha crisi ni res, és totalment fals», eren les paraules del Nobel confirmant que seguien junts.

Isabel, que va patir molt amb la ruptura entre la seva filla i Íñigo Onieva, no esperava un final semblant amb la seva parella. Ella volia donar la notícia del seu matrimoni amb Vargas Llosa, que hauria esdevingut un dels esdeveniments de l'any 2023.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa ja havien trencat la seva relació fa sis mesos. | Catalunya Diari

La mare de l'exparella d'Íñigo Onieva és fidel a la seva tradició de passar part del Nadal fora d'Espanya. Isabel ha viatjat als Estats Units per gaudir de la nit de Cap d'Any. Un moment de retrobament amb els seus fills i nets, que no veu tant com li agradaria.

Pilar Vidal, periodista de Sálvame, ha explicat com s'ha pres la notícia l'exdona de l'escriptor peruà. Patricia Llosa «no dirà absolutament res, perquè ella ha passat el mateix i li consta abans que s'hagi publicat». I ha afegit que el Nobel «fa dos caps de setmana ho va comunicar als seus fills».

Segons la periodista, aquella que va ser dona de l'escriptor durant 50 anys «ara és una alegre divorciada, em sembla a mi, ella no ho va passar bé al seu moment». «Estic feliç a la República Dominicana, prenent en sol. Fa un temps fantàstic», han estat les paraules de la periodista en respondre la trucada.

Íñigo Onieva i Tamara es van retrobar fa unes setmanes

Íñigo, mentrestant, es refugia a la seva família aquests dies assenyalats. El noi, a qui segueix envoltant la polèmica, no vol, de moment, fer cap declaració pública. Sabem que es va reunir recentment amb la seva exparella, una cita secreta que Tamara va negar quan la va descobrir el programa Fiesta.

Íñigo i Tamara es van retrobar el 30 de novembre a casa d'uns amics comuns. Una cita en què es van esplaiar mútuament. Hi va haver moments incòmodes i de tensió però també rialles i abraçades en recordar els esdeveniments positius de la seva relació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp