Primer pla d'Íñigo Onieva

Iñigo Onieva revela que ha deixat d'estimar-la i admet que Tamara Falcó està trista

Iñigo Onieva sap que està destrossada després de la inesperada ruptura

Després d'haver anunciat el seu compromís, Esther Doña i el jutge Santiago Pedraz han sorprès amb la seva ruptura. Una notícia que ha deixat tothom sense paraules i que ni tan sols la vídua del marquès de Griñón s'esperava.

Segons Pedraz, hauria descobert coses de la seva parella que el portaven a tallar en sec. «Hi ha línies vermelles que ha traspassat. Esther ha canviat i no és la persona de qui em vaig enamorar. No tornaré amb ella», confessava. «Vaig trencar la relació el 12 d'agost passat. Des d'aleshores, absoluta distància», anunciava implacable sense voler entrar en més detalls.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
Esther Doña i Santiago Pedraz acabaven d'anunciar el seu compromís | Europa Press

Mentre que Esther assegurava no entendre res del que havia passat. «Vull puntualitzar que el dia 20 d'agost vaig rebre un missatge en què em deia: 'La nostra relació és impossible, parlem algun dia'», reconeixia davant dels mitjans. Després d'aquell últim missatge, el jutge optava per ignorar-la i no agafar més el telèfon.

«Vaig intentar posar-me en contacte amb ell, no ho vaig aconseguir i llavors vaig decidir parlar amb el seu germà i comentar-li al seu germà el missatge que vaig rebre», explicava. «L'únic que vaig rebre és un altre missatge que em deia que com se m'acudia parlar amb el seu germà quan ell no havia explicat res a ningú», es lamentava Doña. «Soc la primera sorpresa en la manera d'actuar que està tenint», sentenciava molesta.

La que va ser madrastra de Tamara Falcó insisteix que tot l'ha agafat per sorpresa, però mira de mirar cap al futur.

Tamara Falcó està molt preocupada pel que ha passat amb la vídua del seu pare

«El que m'agradaria és resoldre aquest tema», demanava. «Aquesta relació s'ha trencat, que cadascú seguim la nostra vida, el nostre camí i, bé, jo tornant a la meva rutina, portant la meva gossa a la perruqueria i fent el meu esport. [...] Per descomptat, pensava que era un distanciament temporal que passaria d'aquí uns dies i ja, però de debò que no vull continuar parlant d'aquest tema», concloïa.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Íñigo Onieva està preocupat per com afecta això a la seva parella, Tamara Falcó | Instagram (@tamara_falco)

Segons l'entorn proper de l'exparella, «tot i que encara no ha transcendit el motiu final del seu 'adeu', el que sí que se sap són les situacions tenses que havien viscut en un estiu ple de dubtes i molts viatges a Eivissa».

De fet, era allà mateix i al mig del mar, on la vídua de Griñón optava per escapar de l'enrenou. «Doña va tornar per apartar-se del món i fins i tot desconnectar de tots sense agafar trucades i viure aquell moment al vaixell d'un amic on ja es comenta al seu entorn que ha trobat el consol», sostenen.

Tant és així, que no ha trigat a superar la ruptura en temps rècord amb un nou amor. «El cert és que la marquesa vídua estaria vivint una nova il·lusió al costat d'un important empresari industrial el vaixell del qual ja ha conegut a Eivissa i amb qui planeja noves escapades».

Primer pla d'Esther Doña.
Esther Doña ja hauria trobat una nova il·lusió | GTRES

«Malgrat com es mostra desolada en les seves últimes declaracions assegurant que el jutge l'ha deixat per missatge, fonts de la parella insisteixen que abans d'aquest missatge hi va haver una conversa», remarquen. «I fins i tot la decisió de treure algunes de les seves pertinences del pis d'Esther a Majadahonda, però que el diàleg era impossible amb ella».

▶️ Vídeo del dia

De fet, sembla que Pedraz  «li va insistir que parlés amb la revista perquè no publiqués la sessió de fotos que havien protagonitzat a finals de juliol per anunciar el seu compromís de casament».