ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Interromp un concert a l'Auditori de Barcelona i demana matrimoni a la seva parella

José Antonio Martínez portava planejant la interrupció des de principis d'agost

 

Aquest diumenge, a més d'actuar la Film Symphony Orchestra (FSO) a l'Auditori de Barcelona, feia 46 anys en José Antonio Martínez, ferm «seguidor de la música de cinema» i de la FSO. Va comprar les entrades el passat 9 d'agost i va tenir la idea d'aprofitar la concatenació d'esdeveniments per demanar-li matrimoni a la seva parella.

Després de comprar les entrades, explica José Antonio que es va posar en contacte amb l'equip de Constantino Martínez-Orts —director de la formació— i que li van contestar que el trucarien en tornar de vacances. Malgrat això, no va ser fins al mateix dia del concert que José Antonio va rebre resposta: «Ja ho tens tot preparat?», comenta que li va escriure per Whatsapp Constantino.

 

L'orquestra ho tenia tot preparat per ell, fins i tot li van canviar les seves butaques de platea superior per dos seients a la segona fila. Va ser entre els bisos quan el director de la FSO va indicar als músics que interpretessin l'«aniversari feliç» i van fer pujar el José Antonio a l'escenari. Una vegada a dalt, el protagonista va cridar la seva parella a l'escenari, Mercedes Osorio, de 48 anys. «Vull agrair-vos la dedicatòria d'aniversari, però l'important és que vull demanar-li a la meva parella que pugi», va dir pel micròfon.

En aquest moment, la FSO va començar a interpretar el famós tema romàntic de «Cinema Paradiso», de Giuseppe Tornatore. José Antonio es va agenollar davant la seva xicota, que no va poder contenir les llàgrimes, i el públic va començar a aclamar la futura parella. Vers aquesta escena, Mercedes va respondre, amb les galtes vermelles: «Jo només puc dir-li que li estimo bojament». La parella es va conèixer fa sis anys i ara sembla que tenen previst casar-se en un any.