YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Irene i Kiko Rivera ploren per les seves filles a 'GH DÚO'

El 'reality' de Telecinco sorprèn la parella amb imatges actuals d’Ana, de dos anys, i de Carlota, que acaba de complir el seu primer aniversari

Irene Rosales y Kiko Rivera llorando
Kiko Rivera i Irene trenquen a plorar al veure imatges de les seves filles | Telecinco

Els secrets i confessions que ofereix ‘GH DÚO’ estan impactant a l’audiència i també a les parelles concursants, com és el cas d’Irene Rosales i Kiko Rivera. El fill d’Isabel Pantoja està vivint moments molt íntims: si bé va revelar les seves addiccions a les drogues ara fa uns dies, ara el DJ i la seva dona han sigut sorpresos amb imatges de les seves dues filles, Ana i Carlota.

Segons explica ‘La Coctelera’, Kiko es va deixar mostrar tal com era confessant els seus problemes passats d’addiccions, però es «va obrir» per complet en plorar de manera desconsolada quan, ell i Irene Rosales, van ser testimonis d’imatges de les seves filles Ana, que té dos anys, i Carlota, que acaba de complir un any.

‘GH DÚO’ sorprèn Irene i Kiko

La parella, trista per no poder estar amb la petita i amb la resta de la família pel seu primer aniversari, va ser sorpresa durant l’última gala: el Súper tenia preparades unes imatges actuals de les seves filles. «Ens fa moltíssima pena no poder estar amb ella, però si estem aquí, és per ella», explicava Irene, emocionada. Les imatges de les petites van fer que la parella arranqués a plorar emotiva i sincerament, però també que deixessin anar algunes rialles al veure les seves filles fent alguna entremaliadura.

  • Notícia relacionada: 'GH DÚO': Irene Rosales se salva de l'expulsió

Kiko, més emocionat que mai

Les llàgrimes del fill d’Isabel Pantoja eren de desconsol absolut, de trencadís intern. Mai se l’havia vist tan emocionat per televisió. La parella es va fer un petó i es va abraçar davant de la pena que compartia en aquell moment. Més tard, van agrair al programa el gest que havia tingut, confessant que havien vist a les seves filles molt guapes.

Irene Rosales y Kiko Rivera emocionados viendo a sus hijas en la pantalla
La parella de Kiko Rivera i Irene encara està dins la casa de Guadalix de la Sierra | Telecinco

 

L’avortament natural d’Irene

Irene Rosales ja està de nou al ‘reality’, i és que va haver d’abandonar temporalment el programa com a conseqüència d’un avortament natural. Va partir una hemorràgia i un dolor intens a la zona del ronyó, una situació que la va fer anar a l’hospital.

A l’hospital, relata Irene, va rebre la notícia que havia tingut un avortament natural de dues setmanes. Durant els pròxims dies haurà de tornar per fer-se algunes proves i quedar-se tranquil·la, ella i els metges. El programa va voler sorprendre la parella després d’aquest amarg succés.

  • També pots llegir: Kiko Rivera se sincera i parla de la seva addicció a les drogues

Comentaris

envia el comentari