Irene, la filla desconeguda de Kiko Matamoros que li ha donat una gran alegria

El col·laborador ha felicitat públicament a la seva filla Irene

Irene Matamoros prenent alguna cosa a la terrassa d'un bar
El col·laborador de 'Sálvame' té una filla, Irene, que ha decidit mantenir-se al marge de la vida pública | Instagram

Laura, Diego i Anita Matamoros han saltat a la fama per ser fills de Kiko Matamoros, però, el col·laborador de 'Sálvame' té una filla, Irene, que ha decidit mantenir-se al marge de la vida pública tot i estar en boca de tothom.

Malgrat que no és famosa i que sempre s'ha volgut mantenir en l'anonimat, el seu pare no ha volgut perdre l'oportunitat de felicitar-la públicament per la seva nota de batxillerat, després que Rafa Mora revelés que havia tret un notable en l'examen d'accés a la universitat.

Kiko Matamoros enviava un missatge en directe a la seva filla que deia així: «Des d'aquí vull felicitar a la meva filla Irene que ha tret un 9'5 en el treball de fi de grau». El col·laborador s'ha mostrat molt orgullós de la nota de la jove de 21 anys. Sens dubte, aquestes declaracions de Kiko han agafat per sorpresa als seus companys de 'Sálvame', ja que en diverses ocasions s'ha mencionat que la relació entre pare i filla no és fluida.

Irene va néixer just quan els seus pares es van separar

El naixement d'Irene va coincidir amb la ruptura de la seva primera dona, Marian Flores, una coneguda exhostessa de televisió. Inevitablement, aquest fet ha provocat que Irene no tingués una relació tan estreta amb Kiko Matamoros com ha succeït amb la resta dels seus germans.

Ara, sembla que el col·laborador està disposat a unir llaços per recuperar la relació amb la seva filla i no dubta en presumir d'ella públicament: «És brillant, molt intel·ligent i estic molt orgullós d'ella», assegurava fa uns mesos en una entrevista al 'Sábado Deluxe'.

Així com a poc a poc es va acostant a Irene, sembla que es va allunyant de la mateixa manera d'Anita Matamoros, la filla que té en comú amb Makoke. «He estat feliç 18 anys amb ella. M'he sentit estimat i ella, espero que s'hagi sentit estimada per mi», manifestava el col·laborador mesos després de la seva ruptura televisiva amb qui va ser parella durant vint anys.


Comentaris

envia el comentari