Primer pla d'Irene Montero

Irene Montero revela com estan els seus fills després del que li ha fet Pablo Iglesias

Irene Montero ha sorprès tothom amb la seva publicació a les xarxes

Irene Montero ha tingut uns dies de vacances en família. Governar és molt dur, per això a l'agost cal posar el fre i passar uns dies descansant per reposar forces.

L'exdona de Pablo Iglesias ha compartit un parell de moments d'aquests dies de tranquil·litat i desconnexió a una destinació que poques persones coneixen. Ella no ho ha volgut revelar, només ha donat la pista gràfica: es tracta d'una destinació de platja.

No se sap si és a Espanya o, de la mateixa manera que l'any passat, ha optat per una destinació fora de les nostres fronteres. S'ho pot permetre, ja que els sous de ministre estan força per sobre de la mitjana nacional.

El 2020, la ministra, que llavors era encara parella d'Iglesias, i ell, com a vicepresident del Govern, van haver d'acabar abans les vacances. Es va fer públic que eren a Astúries amb els seus tres fills i van començar a aparèixer pintades i amenaces a les xarxes. Sembla que es van espantar i van tornar al seu xalet de Galapagar per estar més protegits, cosa comprensible en anar acompanyats de tres nadons.

El darrer any, per evitar que passés el mateix, Montero va optar per viatjar fora d'Espanya i, així, passar les vacances familiars. Ho va justificar afirmant que «l'any passat va ser molt difícil i aquest any no podia ser igual perquè s'ho mereixien ells», els seus fills. Leo, Manuel i Aitana van conèixer la mar i la platja, cosa que els va agradar tant que aquest any han repetit.

Irene Montero explica la veritat sobre els seus fills

Irene Montero ha volgut desconnectar uns dies del tràfec diari i ho ha mostrat amb un parell de fotos. A la primera, se la veu a ella, posant de perfil i somrient amb la mar de fons. A la instantània, del 10 d'agost, ja es veu la ministra a la seva destinació de vacances.

La segona de les fotos que ha publicat Montero és la que veritablement en dona més informació. S'hi veuen d'esquena els seus tres fills corrent per un camí de terra. Al fons s'entreveu la platja i la mar i, capitanejant l'expedició, hi ha Pablo Iglesias.

L'exparella de Montero i ella han decidit passar junts les vacances o, almenys, una part. Iglesias és l'encarregat de carregar els estris necessaris per passar un dia de platja en família. Irene assegura, acompanyant la imatge, que «junts som un bon equip».

Així doncs, la diputada confirma que els seus fills estan molt feliços de tenir els seus pares junts. Alhora, demostra que hi ha bona relació entre el tertulià radiofònic del qual es va separar i ella. Tenen tres fills en comú i, malgrat que l'amor entre ells s'ha esfumat, continuen sent una família.

Els fronts oberts d'Irene Montero

Irene Montero ha fet cas omís de les crítiques pel lamentable cartell que ella va autoritzar per a una de les seves darreres campanyes feministes. Grollers retocs amb Photoshop, queixes de les persones del cartell per no haver autoritzat l'ús de la seva imatge i crítiques devastadores van arruïnar l'acció comunicativa.

Sí que ha pogut respirar tranquil·la perquè el jutge ha decidit arxivar el cas Mainadera, pel qual, suposadament, personal del partit s'ocupava de cuidar els fills de Montero.

Tot i això, Unides Podem segueix tenint diverses causes obertes als jutjats, cosa que pot complicar al partit morat aquesta última part de legislatura. De moment, Irene es relaxa a la platja i ja arribarà tardor.