Irene Rosales

Irene Rosales accepta que s'està gastant un dineral per superar el divorci ràpidament

Irene Rosales s'assabenta de com viu les vacances un familiar del seu marit

Irene Rosales està vivint un dels estius més atípics de la seva vida. Mentre que alguns personatges públics de la seva talla opten per unes vacances d'estiu de luxe, la dona de Kiko Rivera prefereix passar aquesta temporada tan tranquil·la com sigui possible.

Relaxant-se a la vora del mar al costat de les seves dues filles i prenent el sol, són alguns dels plans més chill.

Mentre que Irene Rosales viu un estiu d'absoluta calma, d'altra banda, un familiar seu molt polèmic està llençant la casa per la finestra.

Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera
La sevillana ha decidit passar una temporada més tranquil·la després de les polèmiques familiars. | Gtres
 

Les luxoses vacances d'Anabel Pantoja

Així és, ens referim a Anabel Pantoja que, amb el seu nou xicot Yulen Pereira, està passant aquests dies a Eivissa. Després del seu pas per Supervivientes 2022, la influencer ha volgut començar el seu estiu amb la seva il·lusió, el seu excompany de concurs.

La primera parada de la parella va ser a Egipte, on van recórrer diversos dels llocs més emblemàtics del país. Tot i això, després de la seva estada allà, pocs dies després, la parella del moment se n'anava cap a Eivissa, com la majoria de celebrities.

Per descomptat, unes vacances que, segurament, farien oblidar als enamorats totes les polèmiques que els han assetjat durant aquests últims mesos. No tenim cap mena de dubte que tots dos hauran pogut desconnectar de tot perquè han tingut un descans veritablement luxós. Repassem alguns dels plans més costosos de la parella.

En primer lloc, l'estada en plena temporada alta suposa haver de pagar una gran quantitat de diners. De fet, Irene Rosales ha estat testimoni que la influencer i l'esportista s'han allotjat en un dels hotels més exclusius de l'illa: l'hotel Ibiza Corso. Gimnàs, piscines infinites interiors i exteriors, vistes al·lucinants i restaurants de luxe són algunes de les comoditats a la seva disposició.

A més, està situat al centre de Marina Botafoch, un dels ports més sofisticats del món. De manera que, si sumem tots aquests detalls, reservar una habitació doble Deluxe una nit amb servei esmorzar inclòs en aquest hotel costaria un total de 1164 euros.

D'altra banda, com és evident, en ser una illa, entre els plans de la parella de l'estiu es va incloure el fet de llogar un vaixell per perdre's mar endins. I és que Anabel i Yulen, amb uns amics, van anar a visitar l'illa de Formentera amb un iot. Però la pregunta és: de quina quantitat de diners parlem?

Bé, si comptem únicament amb el preu del lloguer, a la parella els ha costat 1200 euros per jornada. A aquesta quantitat cal sumar-hi aproximadament uns 150 euros més per la contractació d'un patró de iot, que el més segur és que hagin hagut de recórrer a aquest servei.

Això sí, pel que fa al menjar, la cosina d'Irene Rosales també està tirant la casa per la finestra. I és que se la vist als clubs de platja més famosos de l'illa. A més, no es priva de res: paella, entrants diversos, marisc fresc, etc.

Tanmateix, encara que no se sap la suma exacta de diners, sí que es troba al voltant dels 300 euros.

Finalment, pel que fa al sopar i altres llocs d'oci, com ara discoteques, tampoc s'ha quedat curta. Aquests dies, els exsupervivents han passat per Lío Ibiza, un local exclusiu que combina restaurant, cabaret i clubbing. Sens dubte, un lloc de moda que no s'han volgut perdre, això sí, un mínim de 200 euros s'hauran gastat per gaudir del lloc.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira a les seves vacances
La parella ha descansat en un iot. | GTRES
 

Irene Rosales i Kiko Rivera, lluny de seguir els passos d'Anabel Pantoja

De manera que, si sumem totes aquestes despeses en un dia, el pla de la nova parella costa una quantitat d'uns 3000 euros.

No hi ha cap mena de dubte que Irene Rosales està sent testimoni de les vacances de somni de la sevillana. Però, mentre que la sevillana opta per un estiu més tranquil, tot indica que Anabel Pantoja s'està gastant una part del sou que haurà guanyat durant el pas per Supervivientes.

D'altra banda, Kiko Rivera també viu aquesta temporada d'una manera molt diferent. I és que el fill de la cantant no para de petar-ho a tots els festivals que trepitja. Després d'aquests últims anys a la televisió aixecant polseguera sobre la polèmica familiar, ara el DJ està molt centrat en la seva música.