Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales

Irene Rosales aclareix la ruptura de Kiko Rivera amb la seva discogràfica: «Ha acabat bé»

Irene Rosales no té inconvenient a donar la cara per Kiko

Irene Rosales és la defensora més gran de Kiko Rivera. I és que cada vegada que el seu marit té un problema, ella no dubta a donar la cara per ell, encara que això li provoqui un disgust.

Fa unes hores es coneixia que el DJ havia trencat l'acord amb la discogràfica 'Universal Music', una de les més importants del país. El seu contracte només havia durat un any i s'ha parlat molt dels motius que van portar a acabar amb aquesta vinculació abans d'hora.

El mateix Kiko abordava el cas a les xarxes socials, sense gaires ganes d'«aprofundir» en els detalls. Explicava que era una decisió presa «de mutu acord». Tot i això, Irene Rosales ha hagut d'aclarir la situació després de tots els rumors que han sorgit respecte a aquesta rescissió de contracte.

El fill d'Isabel Pantoja explicava als seus seguidors que «torna a tenir el control» i que «seguirà sent el mateix». Alhora, assenyalava que «sempre dona la cara». «Més que mai els meus, els que em seguiu i em voleu, aquest any ho brodarem», deia.

Aquest missatge va ser apreciat per alguns com una indirecta per a la companyia discogràfica, encara que el mateix DJ evitava donar més informació, puix que semblava que es mossegava la llengua.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales defensa Kiko Rivera | GTRES

Tot i això, la seva sortida d''Universal Music' va ser més traumàtica del que va intentar vendre. Segons sembla, segons recull la revista 'Semana', es va tractar d'una mesura adoptada per la mateixa empresa perquè es van veure obligats a apartar-lo per no complir les expectatives desitjades, sobretot respecte a ingressos i música.

Li haurien reclamat moltes vegades que es mantingués al marge de qualsevol mena de polèmica, que fugís dels conflictes, ja que era l'única manera de rellançar la seva carrera artística. Però, el marit d'Irene Rosales va ignorar completament aquestes recomanacions.

Durant els últims mesos, Kiko Rivera no va tenir objecció a concedir incendiàries entrevistes i emprar les xarxes socials per criticar la seva família, per tant, tot al contrari del que li havien aconsellat.

Davant tots els rumors que han sorgit les últimes hores, el DJ ha optat per guardar silenci. Així, s'estima més esperar que passi la tempesta mediàtica per tornar a donar la seva versió, si és que ho considera oportú.

En els darrers mesos va ser protagonista de molts programes de la premsa rosa a causa dels seus conflictes familiars. I és que avui dia manté un cert distanciament amb la seva mare, la seva germana i la seva cosina. Amb totes ha tingut enfrontaments tensos que s'han saldat amb la ruptura de les relacions.

Tampoc ha ajudat gaire en la seva carrera professional els problemes que s'han anat coneixent a les seves actuacions. Recentment, aquest passat Nadal va abandonar una actuació a Astúries sense donar cap mena d'explicació, una cosa que va molestar molt als organitzadors de l'esdeveniment.

Irene Rosales sempre ajuda Kiko Rivera

Per part seva, la seva dona, Irene Rosales, ha sortit en defensa de Kiko Rivera, especialment quan se li va preguntar sobre la sortida d''Universal Music'. Així, va voler deixar clar que es tracta de «coses d'ell i no hi pot entrar».

Va assegurar que mantenia «converses amb el seu marit», que queden per a ell i per a ella. A més a més, va intentar aclarir alguns dubtes sobre la seva marxa de la discogràfica desvelant que «han acabat bé».

Les contínues polèmiques en què es veu embolicat el fill de la 'tonadillera' el fan estar al punt de mira dels mitjans a tota hora. De fet, molts cops, això arriba a afectar la seva carrera professional, ja que són molts els empresaris que descarten la seva contractació.

És més, fins i tot a vegades, la situació és tan complicada que a Irene Rosales li costa donar la cara pel seu marit.