Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales assegura que ja té advocat i serà dolorós

Tota la família de Cayetano Rivera, inclosa Irene Rosales, sap què ha passat en el seu matrimoni

Irene Rosales està vivint a l'ull de la tempesta aquestes darreres setmanes. Li venen cops per tot arreu, sigui amb el marit, que s'està recuperant d'un ictus, o per la família.

L'última notícia que li ha arribat a casa és la separació de Cayetano Rivera i Eva González. La model i el torero fa mesos que estan separats tot i que les persones més properes a la parella pensaven que seria una cosa temporal. Tot i això, fa temps que no viuen plegats i sembla que va per llarg.

La decisió es pot dir que ja és definitiva i fa tot just unes hores se sabia que Eva González contactava amb una advocada especialitzada en matrimonis de Sevilla. D'aquesta manera, es faria totalment oficial la separació d'aquesta parella tan mediàtica.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
La parella estaria en ple procés de divorci | GTRES

La model i el torero porten arrossegant una crisi des de fa tres anys. En aquest temps, el torero va ser fotografiat amb Karelys Rodríguez en una escapada a Londres. Des d'aquell moment, es va posar en dubte la lleialtat de Cayetano a la seva dona.

Quan això va passar, la parella va voler deixar-ho tal com estava de cara a la vida pública. No obstant això, són molts dels seus familiars els que confirmen que mai van superar aquest sotrac.

Una dura decisió

Volien ser discrets amb aquesta decisió, però això és una cosa molt complicada de dur a terme quan ets una cara coneguda i ets família d'Irene Rosales i Kiko Rivera.

El torero va abandonar la casa familiar on vivien a Mairena d'Alcor, el poble d'Eva. Ell es va traslladar a la finca El recreo de San Cayetano, a Ronda, on està intentant passar pàgina. Encara que aquell episodi amb Karelys Rodríguez va tenir el seu enrenou en el seu moment, aquell rumor va desaparèixer. Tot i això, el que no ha mort és l'actitud afectuosa del torero amb altres dones, o això és el que han testificat algunes persones.

Eva González ha presentat 'La Voz 2020'
Eva González no pot aguantar més l'actitud de Cayetano | RTVE

El cunyat d'Irene Rosales anava a un esdeveniment solidari organitzat per Mario Vargas Llosa. L'esdeveniment en qüestió va ser més aviat una reunió d'amics i de vells coneguts en què col·laboradors de Sálvame afirmen que el torero es va mostrar massa afectuós amb una de les convidades.

I no només això, sinó que afirmen l'existència d'unes fotos que aviat podrien sortir a la llum. Això, indiquen també els tertulians, podria haver estat el detonant del divorci entre la presentadora i el fill de Paquirri. Tot i això, l'ambient de la parella ha assegurat que la seva relació continua sent cordial pel bé del seu fill, el petit Cayetano i, clarament, la seva custòdia continua sent compartida.

El seu germà ja és a casa

Irene Rosales, per la seva banda, estaria vivint una situació complicada a casa seva. El fill d'Isabel Pantoja patia fa pocs dies un ictus que l'ha obligat a paralitzar la seva vida i la de la seva família. Fa poc sabíem que el DJ pateix paràlisi facial a causa de l'accident cerebrovascular. I és que amb aquest tipus d'atacs és molt important actuar ràpidament per les conseqüències que pot comportar.

La família d'Isabel Pantoja està molt preocupada per l'estat de salut del músic. Es va saber que Irene Rosales va negar l'entrada dels familiars de Kiko a l'hospital per no desestabilitzar-lo, una decisió molt criticada per part de la premsa.