Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales

Irene Rosales assenyala el verdader pare de Kiko Rivera i confirma el gran secret

Irene ha vist que els rumors sobre el pare de Kiko tornen a tenir protagonisme

Irene Rosales és el principal suport que té el seu marit, Kiko Rivera, per afrontar tots els problemes familiars i els rumors com el que aquests últims dies ha tornat a cobrar protagonisme als mitjans. Ens estem referint al fet que s'especula sobre que el DJ no és fill de Paquirri sinó del doctor Antonio Muñoz Cariñanos.

La dona de Kiko Rivera se sent molesta per aquestes xerrameques i ha donat suport a la seva parella en la seva publicació a les xarxes. Publicació en què Irene es mostra més contundent que mai i afirma que el seu progenitor no és altre que el difunt torero.

Irene Rosales perplexa davant del que ha passat

L'exconcursant de Gran Hermano Dúo sap que una de les especulacions que han girat des de fa anys entorn Rivera és que no és fill de Paquirri. Sembla que es creu que pot ser fruit d'una relació de la seva mare, Isabel Pantoja, amb el doctor Cariñanos. Aquest rumor s'ha sustentat, entre altres coses, en la semblança física que el jove té amb el difunt metge.

Aquest rumor, fins i tot, el coneix el mateix Kiko, que ara ha vist, igual que Irene, que aquest ha tornat a cobrar rellevància. Tot ha estat perquè un dels fills del presumpte pare ha decidit parlar-ne a la televisió: Francisco Javier. Irene Rosales s'ha quedat estupefacta en veure que el noi s'ha assegut al plató del programa Fiesta. Allà ha explicat que ell mateix no va saber que el seu progenitor era el doctor fins que aquest no va ser assassinat per ETA. Sempre va creure que era el seu padrí, però la seva mare finalment li va confessar la veritat.

Anys després, uns amics que té en comú amb el DJ li van dir que dubtava de qui era el seu pare. Això ho va poder confirmar quan el fill de la tonadillera s'hi va posar contacte per fer-se una prova d'ADN.

Segons ha explicat, el darrer any, el DJ li va demanar que tots dos es fessin aquesta prova per saber si tenien parentiu. Es van posar d'acord al principi, però finalment no la van portar a terme perquè Francisco Javier es va negar. El motiu és que la parella d'Irene Rosales volia ser l'únic en conèixer el resultat.

Irene Rosales sempre dona suport a Kiko Rivera

Irene s'ha quedat perplexa davant les declaracions del convidat de Fiesta i també està dolguda perquè sap que tornen a ferir el seu xicot. N'és una bona mostra que li ha donat suport en la publicació que ha fet a les històries del seu compte d'Instagram.

Exactament, el marit d'Irene ha escrit: «Pare, no sé per què s'entesten a dir que no soc el teu fill. S'obliden que hom té sentiments i el mal que poden arribar a fer. Només espero que el karma existeixi, t'estranyo, pare».

Unes paraules aquestes amb què ressalta l'amor que sent per Paquirri, a qui havia dedicat una altra publicació dies abans. Va compartir una fotografia de petit als braços del torero. La va acompanyar del text següent: «Així em vas deixar avui fa 38 anys i mai més vaig tornar a sentir els teus petons i les teves abraçades. Avui dia i sent pare de tres fills, se'm tornen a omplir de llàgrimes els ulls de només pensar com vas haver de sentir-te en saber que no veuries més els teus. Pare, allà on estiguis, t'estimo amb el meu cor i et trobo tant a faltar…».