Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Rosales

Irene Rosales confirma l'impactant rumor sobre la salut de la seva filla Carlota

Irene confirma enfonsada la malaltia de la seva filla

Irene Rosales no guanya per a disgustos després del que ha passat durant les últimes hores amb una de les persones que més estima al món, la seva filla Carlota. La veritat és que l'andalusa està al límit des de fa dies, però intenta suportar els cops que li dona la vida com bonament pot.

Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera, ha patit de valent pel DJ després que aquest es veiés obligat a ingressar a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla. Ho va haver de fer després de patir un lleu ictus i ara ha hagut de tornar a l'hospital a causa d'una malaltia que ha patit Carlota.

Rosales fa uns dies que està aclaparada per una situació familiar que es complicava quan menys s'ho esperava. I és que el seu marit donava la veu d'alarma i necessitava anar a un hospital per tractar-se d'un ictus que ha commocionat tota la família.

Irene Rosales està tenint una mala ratxa a nivell familiar

Des del primer minut, Irene Rosales ha estat allà per acompanyar en aquests complicats moments el fill d'Isabel Pantoja. Ella ha estat qui ha portat la veu cantant a l'hora de parlar de l'estat de salut del marit durant aquests tres dies que ha estat ingressat al centre hospitalari sevillà.

Irene Rosales
Irene Rosales no es pot creure la mala sort que està tenint últimament | GTRES

Van ser dies molt tensos, però dilluns, per sort per a Irene i per al seu marit, el seu patiment arribava a la fi. A Kiko li donaven l'alta i podia tornar a casa per continuar amb la seva recuperació.

L'andalusa també ha estat criticada després que molts l'acusessin de no haver deixat que Isabel Pantoja i Isa veiessin el seu familiar. El motiu no era altre que el retrobament amb ella provocaria certs ensurts que no beneficiarien gens la seva salut.

Irene, alarmada en veure com la seva filla Carlota es posa malalta

El cas és que quan tot semblava més tranquil, l'andalusa s'ha endut un bon ensurt. Resulta que una de les seves filles estava molt malalta, i segons passaven els dies, el seu estat empitjorava per moments.

Es tracta de la seva filla Carlota, que, igual que el seu pare, ha hagut de visitar un hospital. En aquest cas, ho ha fet per tractar-se d'un fort refredat que no s'acabava de curar.

Irene Rosales
'Storie' d'Irene Rosales a l'hospital | INSTAGRAM: @IRENEROVA24

Irene Rosales és tota una mare i ha decidit tallar en sec per comprovar quin era l'estat real de Carlota. Volia posar remei a aquest nou revés familiar que no l'ha deixat descansar ni un minut els últims dies.

La veritat és que la mateixa dona de Kiko Rivera ha confessat que les seves dues filles tenen problemes de salut. Però, la que ha estat més malalta ha estat la seva filla Carlota, i així ho ha confirmat a través de les xarxes socials.

La dona de Kiko Rivera confirma que la seva filla pateix des de fa dies

«Ja ho vaig avisar la setmana passada, que estaven maletes les nenes. Doncs aquí, Carlota segueix refredada», lamentava Irene Rosales, a qui sembla que hagin fet un mal d'ull  perquè el seu nucli familiar no passa pel seu millor moment.

Irene Rosales
Irene Rosales està passant per un moment delicat | INSTAGRAM: @IRENEROVA24

Tot i aquest revés, Irene ha volgut mantenir el sentit de l'humor i ha compartit una altra història al seu compte d'Instagram. En aquesta, apareix en diverses fotografies que li ha fet la seva filla Carlota mentre esperaven per entrar a la consulta mèdica.

Irene no tenia cap problema a posar per a la seva petita davant de la seva fotògrafa preferida, que no estava passant el seu millor dia . «Carlota s'entreté fent fotos i jo estic morta», deia el missatge de la dona del DJ.