Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales, desesperada: «Necessito ajuda»

La parella de Kiko Rivera no ha pogut gestionar la pèrdua dels seus pares i els conflictes familiars

Irene Rosales, l'esposa de Kiko Rivera, no està vivint el seu millor moment. En l'últim any, ha perdut als seus pares i, a més, ha de conviure amb el conflicte familiar que hi ha entre Isabel Pantoja i Kiko. Per si no n'hi hagués prou, també ha d'ajudar a la seva parella amb els problemes d'addicció. Segons informa la revista 'Semana', totes aquestes circumstàncies han estat les causants que Irene Rosales acabi enfonsada. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Protagonista de portada de revista

Irene Rosales ha estat la protagonista de la portada d'aquest dimecres de la revista 'Semana'. En concret, la revista ha publicat una fotografia seva, en què apareix molt seriosa, acompanyada d'un titular que fa referència al seu estat anímic: «Necessito ajuda professional». A més, el subtítol afirma que els motius han estat la pèrdua dels seus pares i els conflictes de Kiko: «La mort dels seus pares i la guerra entre Kiko i Isabel Pantoja li passen factura».

 

Irene Rosales plora la pèrdua de la seva mare

La col·laboradora de 'Viva la vida' no ha dubtat en confessar que no està vivint la seva millor etapa. De fet, ha manifestat que «aparentment semblo forta, però no ho soc. Necessito el meu temps per assimilar moltes coses que m'han anat passant. No puc més. Estic molt esgotada». Per altra banda, no ha dubtat en afirmar que la mort de la seva mare, Maite, ha estat el pitjor que ha pogut passar-li.

Maite, que va morir després d'una llarga lluita contra el càncer, era un pilar fonamental d'Irene Rosales. «L'única realitat és que no la tindré més. No la tindré de per vida. Penso en l'avui i els dies que em queden, no tindré a la meva mare. Aquest és el dolor més gran que tinc. Res pot reparar-ho».

Demana ajuda professional

Recordem que fa uns dies Irene Rosales va trencar a plorar al plató de 'Viva la vida' recordant a la seva mare. És per això que Emma García, presentadora del programa, va aconsellar-li l'ajuda d'un psicòleg per tal de gestionar les seves emocions. 

Sorprenentment, Irene ha reconegut a la revista 'Semana' que ha fet el pas i ha demanat ajuda d'un professional. No obstant això, també necessitarà el suport de Kiko Rivera, que ha optat per deixar aparcada la batalla televisiva amb la seva mare per centrar-se en la seva parella.

Tot i reconèixer que està farta dels conflictes, fa uns dies va trucar a 'Sálvame' per criticar a Anabel Pantoja i retreure-li el fet que no doni suport a Kiko Rivera. «Es pot defensar tot, però el que jo he viscut no es pot defensar d'aquesta manera. Pots dir que ha fet coses molt bones, però quan Kiko ha tingut un problema greu de salut, no ha estat».

És més, no va dubtar en manifestar que «tinc una nena de tres mesos, una nena de tres anys i un altre nen de sis anys i, potser, a conseqüència de tantes coses, no estic bé psicològicament. He hagut de tirar de coses que em corresponien, però també corresponia a altres persones ajudar a Kiko». Finalment, Anabel Pantoja va demanar perdó.