Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales sap que el fill que està en camí tindrà problemes per adaptar-se

Irene Rosales està molt preocupada per la situació del nou bebè

Irene Rosales no ha pogut evitar preocupar-se pel futur bebè que arribarà a la família. I és que, sap perfectament com de difícil ho tindrà el petit per adaptar-se a la frenètica vida dels seus pares.

Des que Anabel Pantoja va assegurar davant de tot Espanya que volia ser mare durant els pròxims mesos, els rumors d'embaràs no han deixat de créixer.

Irene Rosales
Irene Rosales s'ha quedat sense paraules després de conèixer tots els plans. | GTRES
 

Abans de sortir expulsada de Supervivientes 2022, la influencer va assegurar que se li havia despertat l'instint maternal. «Jo mai he volgut ser la mare, però si jo estic bé amb aquest home, seria capaç», va assegurar la col·laboradora de Sálvame, deixant la seva actual parella totalment sorpresa.

«Al principi, Anabel deia que mai no s'havia plantejat tenir fills i quan vaig tornar de l'illa és el que tenia entès», va assegurar Yulen Pereira. «Jo és clar que vull ser pare i, a més, jove».

I, encara que sempre va assegurar que no volia tenir descendència i que preferia fer-se càrrec dels fills d'Irene Rosales i Isa Pantoja, la veritat és que la seva nova relació amb l'esportista ha aconseguit que canviï completament d'opinió.

Ara, la dona de Kiko Rivera s'acaba d'adonar que si la seva cosina i l'esportista decideixen tenir el seu primer fill, els costarà molt compaginar la maternitat amb la seva atrafegada vida.

▶️ Vídeo del dia

Irene Rosales està molt preocupada pel seu nou nebot

Irene Rosales s'ha quedat sense paraules en conèixer tots els plans d'aquesta parella. I és que, amb els rumors d'embaràs ressonant amb més força que mai, Anabel i Yulen no han parat de viatjar i fer plans en parella.

Abans d'abandonar Hondures, tots dos van prometre que aquest estiu seria el millor de les seves vides. I dit i fet. Des que van ser expulsats del concurs de supervivència més dur de la televisió del país, no els hem deixat de veure anant a grans esdeveniments, com ara concerts o festivals.

Encara que, també, han tingut temps de fer algun viatge. Fa uns dies, la cosina d'Irene Rosales i la seva nova il·lusió se'n van anar a Egipte per gaudir de la seva primera escapada romàntica fora d'Espanya.

Story d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira al Caire
Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Egipte. | INSTAGRAM @YULENPEREIRA

 

Gràcies a les xarxes socials d'Anabel, hem pogut ser testimonis de tots els plans que aquesta parella ha fet durant la seva visita a la terra dels faraons.

«El meu cor s'ha quedat a Keops. No es pot descriure amb fotos, vídeos o paraules el que he sentit en veure aquesta meravella del món», ha escrit la influencer en el seu últim post d'Instagram.

Ara, i després de posar un peu a Espanya, la tertuliana de Telecinco i Yulen Pereira han deixat sense paraules Irene Rosales. I és que, després de diversos dies fora de les nostres fronteres, la parella ha decidit passar els últims dies de l'estiu a les paradisíaques platges d'Eivissa.

Després d'un viatge ple de turisme i història, els dos exsupervivents s'han desplaçat fins a l'illa Pitiüsa per gaudir d'una setmana de descans.

Irene Rosales s'ha assabentat de tots els rumors

Només posar un peu a Eivissa, la cosina d'Irene Rosales ha hagut de fer front als nous rumors que s'han generat al voltant de la seva relació sentimental. I és que, tal com s'ha dit aquests dies, Isabel Pantoja no estaria gaire conforme amb aquest nou idil·li.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
La cosina d'Irene Rosales i la seva parella passen el seu primer estiu junts. | Telecinco
 

«Ha parlat ella?», s'ha preguntat Anabel al principi. »Sincerament, no he vist res i ara descansaré, a gaudir, a seguir amb les meves vacances que només me n'he anat una setmana».

A les informacions que han sortit sobre si se n'aniran a viure junts o no, Anabel ha estat molt clara. «No et respondré a res. Estic molt bé, seguiré amb les vacances i res més».