Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales ja no pot més i confessa que la relació s'ha acabat

Irene no troba consol després de saber que no vol veure-la més

Irene Rosales no pot negar la realitat i sap que la relació amb la seva cunyada ja és irrecuperable. A més, després d'un any enfrontats, la tensa relació que mantenen el seu marit, Kiko Rivera, i la germana d'aquest, Isa Pantoja, no sembla tenir solució.

Després de deixar clar de manera pública el seu penediment per aquelles dures paraules que va pronunciar el DJ sobre la peruana, sembla que Kiko no ha reaccionat. Després que expliqués com li va pegar quan va veure Isa volent llevar-se la vida, Kiko Rivera només ha mostrat indiferència a l'hora de voler arreglar les coses amb ella.

Irene Rosales s'assabenta que la situació és irrecuperable

Mentrestant, la cunyada d'Irene Rosales continua amb la seva vida i cada dia es troba més còmoda als platós de televisió: sigui parlant de la família o de qualsevol altre assumpte sobre el món dels famosos. La realitat és que la televisiva ha madurat a passos de gegant i això és una cosa que es nota quan la veiem expressar-se en un plató de televisió.

Irene Rosales
Irene Rosales no pot creure què ha passat amb la seva cunyada. | GTRES

La jove filla d'Isabel Pantoja afronta els temes amb més franquesa que quan debutava fa uns anys a l'espai matinal de Telecinco. No vol amagar la realitat i sap que, quan li pregunten pel seu germà, la sinceritat és molt valorada a la televisió. Isa Pantoja ha revelat durant aquests últims dies que encara no està a punt per veure's cara a cara amb ell per arribar a un acord i que es relaxin les coses entre ells.

Irene Rosales confirma els rumors després de rebutjar-la en públic

La noia no acaba de refiar-se de la reacció que pot tenir el seu germa si veu alguna cosa que no li agrada. No n'està segura perquè sap que és molt impulsiu i això el perd moltes vegades. Per contra, Irene Rosales sap que Isa no desitja cap mal a la vida al seu germà Kiko. Això sí, sobre Irene també ha opinat i la veritat és que li ha retret la seva actitud quan Kiko Rivera li falta al respecte.

La noia no entén com Irene no hi ha estat per intentar parar el seu marit en el moment en què va atacar sense pietat la seva família. Tampoc no comprèn per què no ha fet de mediadora perquè el DJ no trenqués el vincle amb la seva mare i amb la mateixa Isa. La veritat és que la col·laboradora de El programa de Ana Rosa ha sorprès tothom després que fos preguntada per la relació que manté actualment amb Irene Rosales.

Isa Pantoja i Irene Rosales
Isa Pantoja ha deixat clar que ignora completament Irene Rosales. | CatalunyaDiari

«Ens ignorem mútuament i la meva vida continua igual»

La jove ha estat tan clara que ha deixat els col·laboradors gairebé sense reaccionar després de les seves paraules. Isa expressava que no té ganes ni vol tenir cap relació amb Irene. I creu que aquesta actitud és la millor per a ella en aquests moments.

«La meva relació està bé, normal, com sempre, no hi tenim relació, així que bé. Per mi bé perquè no hi ha una guerra ara mateix oberta, ens ignorem mútuament i la meva vida continua igual». Així ho explicava sense cap mena de problema perquè l'audiència conegués la veritable realitat de què passa al si de la seva família.

Veurem si aquestes paraules d'Isa tenen alguna mena de resposta d'Irene Rosales. En els últims temps, l'andalusa ha estat més reticent a contestar els reporters que s'aposten cada dia a la porta de casa seva a Castilleja de la Cuesta.

▶️ Vídeo del dia