Irene Rosales en el plató de Telecinco con el micrófono cerca de la boca

Irene Rosales no està disposada a perdonar a Chabelita: «no pot ni veure-la»

La dona de Kiko Rivera estaria molt molesta amb la seva cunyada

Isa Pantoja ha despertat l'enuig del seu germà després de carregar contra ell al 'Deluxe'. Chabelita es va molestar molt després que Kiko afirmés en una entrevista que no tenia ofici ni benefici i ha pres mesures.

A més, el cantant també la va titllar d'aprofitar-se de la polèmica familiar per fer diners a 'El Programa de Ana Rosa'.

«Jo parlo de la meva família, però com va parlar ell de mi quan vaig fer 18 anys?», es preguntava. «Pensava que callar-me em beneficiaria, però després maduro, tinc els meus valors, no necessito que vingui ell a jutjar-me, que es jutgi a ell mateix».

A més, Isa deixava entreveure que el cantat podria haver recaigut en les drogues i es mostrava molt preocupada.

Isa Pantoja molt seriosa al jardí de La Casa Fuerte
Isa Pantoja ha carregat amb duresa contra el seu germà | TELECINCO
 

«No estic preocupada pel que expliqui, sinó per la seva salut i per com el pot afectar», assegurava.

«La meva mare no volia que entrés a un centre de rehabilitació perquè no li donaven l'opció d'explicar-ho. Si té problemes hauria d'acudir a un professional».

Unes acusacions fermes que han fet enfadar tant a Kiko com a la seva dona, Irene Rosales. La parella, que tampoc no estaria passant pel seu millor moment, intenta seguir endavant.

Irene Rosales ignora els atacs de la seva cunyada Chabelita

«Si no va a un centre de rehabilitació és perquè no vol. Una persona que està així no es curarà sola. Arriba un moment en què no podem dir-li sempre què ha de fer», declarava Pantoja.

Mentre que, per part seva, Irene ha deixat molt clar que no vol saber res de la seva cunyada ni l'interessa el que hagi d'explicar. «Les paraules d'Isa no m'interessen», assenyalava després ser interrogada.

La família Pantoja al programa 'Supervivents'
La família Pantoja fa temps que està trencada | GTRES
 

Sembla que els esdeveniments recents han obert les ferides de l'antiga col·laboradora de 'Viva la vida'. Kiko ha fet les paus amb la seva mare després de molts mesos sense parlar-se i ha fet la creu a Anabel i a la seva germana.

Un altre que no dubtava a atacar Pantoja era Kiko Hernández, que remarcava l'interès de Chabelita per trucar al seu germà només quan li convé. 

«Ella mai va a casa de Kiko Rivera, només li truca quan té problemes amb el seu xicot, Asraf», explicava a 'Sálvame'.

A més, l'acusava de no trucar per preguntar pels seus nebots, la neboda, Irene o Kiko. «Només truca quan té un problema amb el nòvio, normalment a les tres o quatre del matí. I ara parlarà de les addiccions del seu germà?»

Isa Pantoja i Asraf Beno al jardí de La Casa Forta
Isa sosté una relació plena d'alts i baixos amb Asraf Beno | TELECINCO
 

De fet, el tertulià insistia que «Isa explica el que li dona la gana quan li dona la gana». És a dir, que només recorre al seu germà quan té problemes amb la parella. «Trucades a altes hores de la nit, dient: 'Tinc un problema molt gros, vine a casa, que em mataran'».

Per això creu que no pot demanar res al seu germà, ja que ell ha arribat a deixar els seus fills a casa per anar-la a veure. «El teu germà està pendent de tu 24 hores al dia, set dies a la setmana», retreia a Chabelita.

«Si es va enfadar pel que va dir, que no es fiqui on no la demanen», insinuava Kiko. «Que no ataqui amb una cosa tan delicada, que no ataqui pel tema de les addiccions perquè el seu germà la podria callar en zero coma un. I qui té orelles que escolti».

Mentrestant, Irene sembla haver-se deslligat completament dels drames familiars del seu marit. L'antiga col·laboradora de 'Viva la vida' s'ha cansat de bregar amb els problemes dels altres i s'ha centrat en ella mateixa.