Irene Rosales

Irene Rosales surt de casa i tira els records de les seves filles a la brossa

La dona de Kiko Rivera entristeix les seves filles en la seva setmana més nefasta

Irene Rosales dona les gràcies a la vida perquè la complicada situació que va travessar el seu marit amb el seu ingrés hospitalari, a conseqüència d'un ictus, ja ha quedat enrere.

Ara, la dona de Kiko Rivera vol mirar endavant. I és que no vol pensar més en aquells dies que tants maldecaps li van provocar. No podia gestionar tants fronts oberts, entre l'estat de salut del DJ, les polèmiques visites familiars i els retrets rebuts per part d'Isa Pantoja.

Irene Rosales estava al límit, però ara que està protegida a casa amb el seu marit, que es recupera positivament, i les dues filles, vol netejar la seva ment.

Per tant, el cap de setmana passat s'ha dedicat a fer neteja en una de les estances de casa seva a Castilleja de la Cuesta que més abandonada tenia des de feia temps.

Irene Rosales llença a les escombraries els béns més preuats de les seves filles

El cas és que Irene Rosales, sense perdre ni un minut del seu temps, ha volgut passar el pont de Tots Sants sense sortir de casa seva.

A més d'estar sempre atenta al seu marit, que encara té seqüeles després de l'ictus que va patir, s'ha posat fil a l'agulla. Ha llençat tot allò que no necessitava dins del seu garatge.

Irene Rosales
Irene Rosales fa neteja després d'una setmana molt convulsa. | GTRES
 

Així, s'ha sabut que ha llençat a les escombraries una cadira d'escriptori de Kiko Rivera que ha fet servir en moltes ocasions als seus directes. I també ha pensat que el tricicle que tantes vegades han fet servir les seves dues filles, Carlota i Ana, ja no valia per a res i se n'ha desfet.

El més impactant d'aquesta neteja d'Irene Rosales és que l'estat dels objectes no feia pensar que fossin inservibles. I és que, a simple vista, estaven força nous i no sabem el motiu pel qual Irene se n'ha desfet.

La dona de Kiko Rivera tenia clar que calia fer neteja

Un altre dels aspectes que més ha descol·locat els seguidors d'Irene Rosales és que tot el que ha tirat al carrer no ho ha dipositat en un punt net. La veritat és que ho he deixat a les escombraries que tenia davant de casa.

Primer pla de Kiko Rivera
Kiko Rivera ha vist com la seva dona tirava un bé preuat per les seves filles. | GTRES
 

A El Programa de Ana Rosa han parlat d'aquesta operació neteja duta a terme per la dona de Kiko Rivera. «Estan fent neteja al garatge, que el tenen com si fos un traster», exposaven al club social d'El programa de Ana Rosa.

«Encara s'està recuperant de l'ensurt»

En aquest cas, la reportera desplaçada fins a Castilleja de la Cuesta li he preguntat a Irene com evoluciona el seu marit, ja que és ben estrany que amb prou feines se'l vegi sortir de casa. I encara menys ho fa per caminar, malgrat els consells dels metges que el van atendre a l'hospital Virgen del Rocío.

La reportera explica que l'andalusa li ha respost que «ell està bé. Encara s'està recuperant de l'ensurt, no fa vida normal, però reconeix que ja és moment que comenci a sortir i que faci vida normal», exposava aquesta en ple directe.

La realitat és que ja han passat 10 dies des que els metges van confirmar a Kiko Rivera que va passar per un tràngol complicat. Un revés en la seva salut i de què, per sort, ha pogut sortir. I ara només esperen que l'afectat posi més de part seva perquè la recuperació no sigui tan lenta com podria arribar a ser.