Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales trenca finalment el silenci i diu tot el que pensa

S'ha mostrat molt sincera

Kiko Rivera i Irene Rosales són protagonistes en aquests moments de la premsa rosa perquè ha sortit a la llum que ell li va ser infidel fa uns mesos amb una cambrera anomenada Alicia. El DJ ha reconegut aquesta deslleialtat, asseient-se al plató de 'Sábado Deluxe'. Davant la seva sinceritat, Irene Rosales també va parlar a 'Viva la vida' i va dir que l'havia perdonat.

D'aquesta manera, pretenien posar punt final als rumors. No obstant això, l'esmentada noia de l''affaire' ha decidit parlar, concedint una entrevista a 'Sálvame' i explicant detalls del que va passar, a més de deixar caure que Kiko no va ser del tot sincer. Per aquest motiu, Irene ha hagut de tornar a trencar el seu silenci per manifestar-se de nou sobre l'esmentada infidelitat.

Les paraules de Rosales

Els reporters d''Europa Press' han esperat la dona de Kiko Rivera a les portes de casa seva per preguntar-li sobre l'aparició d'Alicia a la televisió. En aquest sentit, Irene Rosales ha estat molt clara: «Jo no parlaré més del tema. El que Kiko i jo havíem de dir, ja ho hem dit». Així mateix, no ha dubtat a manifestar que «no li donem importància a res. Això va passar fa nou mesos. Està més que oblidat».

De la mateixa manera, s'ha insinuat a 'Sálvame' que podrien sortir més dades d'aquest afer, per això, li han preguntat també a la nora d'Isabel Pantoja. Això no obstant, s'ha mostrat igualment molt ferma dient: «Està més que oblidat i no sortirà res més perquè no hi ha res més».

Amb absoluta contundència, Irene Rosales ha deixat clara la seva postura: estima al seu marit, li ha perdonat i desitja continuar una vida en comú amb ell. Diguin el que diguin. Aquesta és la seva major demostració d'amor. Un amor que va declarar públicament a Instagram fa uns dies amb unes paraules pel seu aniversari de noces: «M'agrada veure les teves ales volar perquè t'estimo. Et dono arrels per tornar per si et perds i motius per quedar-te perquè sempre ens farem falta».