Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin i l'esbojarrada festa que posa en perill tot el que ha aconseguit

La filla de la Infanta Cristina ha vist que la vetllada d'un familiar seu se n'ha anat de les mans

Sense cap dubte, Irene Urdangarin és un dels membres de la Família Reial més discret. No és estrany, la veritat, perquè els seus cosins, Victòria Federica i Froilà, sempre estan acaparant titulars; en canvi, ella sempre s'ha mantingut allunyada del focus mediàtic.

Amb 17 anys, la jove ha viscut un any especialment dur, ja que va sortir a la llum la polèmica relació del seu pare, Iñaki Urdangarin, amb Ainhoa Armentia. Tot i això, malgrat que la premsa la seguia dia rere dia per aquest conflicte, la filla de la Infanta Cristina continua mantenint-se allunyada de les càmeres.

Tot apunta que no vol seguir els passos de Victòria Federica, que ha esdevingut tota una influencer. Justament, fa uns dies, la cosina d'Irene Urdangarin va estar en boca de tothom perquè s'ho va passar d'allò més bé a Tarifa amb uns amics. A més, la visita a la localitat gaditana va provocar que sortissin molts rumors sobre una possible relació sentimental.

Irene Urdangarin veu la nit esbojarrada d'un familiar seu

Mentre que Irene Urdangarin està passant un estiu tranquil, la seva cosina, en canvi, està aprofitant al màxim aquesta temporada de calor. La influencer no para de fer les maletes per desplaçar-se d'un lloc a l'altre. París, Eivissa i Marbella són algunes de les destinacions per les quals ha optat la filla de la Infanta Elena.

Com no podia ser d'una altra manera, el darrer cap de setmana, la noia va afegir a la seva agenda una altra ciutat per passar uns dies de descans. En aquesta ocasió, Tarifa (Cadis) va ser la localitat escollida. Fins allà, la cosina d'Irene Urdangarin es va desplaçar al costat d'un grup d'amics i, sens dubte, el viatge va ser inoblidable.

Així doncs, en una de les primeres parades que va fer Victòria Federica va anar a un dels locals de moda de la ciutat gaditana. Va ser en aquest precís lloc on es va retrobar amb algú que va ser molt especial per a ella: la seva exparella, Jorge Bárcenas.

Tant la influencer com el seu cercle d'amics van anar a l'establiment Mombassa al voltant de les 4 de la matinada. En aquest club nocturn, la cosina d'Irene Urdangarin va ballar tota la nit al ritme de la música i s'ho va passar d'allò més bé.

Això sí, mentre que els amics que l'acompanyaven decidien mostrar com anava de bé la vetllada a tots els seus seguidors en xarxes socials, la jove va decidir no publicar res. Tot indica que Victòria Federica va passar una bona estona al costat de la seva exparella.

El retrobament entre tots dos no va ser casualitat del destí, ni de bon tros, sinó tot el contrari. El DJ actuava aquella nit al famós local, de manera que hi ha la possibilitat que la filla de la infanta Elena el volgués veure.

D'altra banda, per demostrar que la nit que va passar la noia al costat dels seus amics va anar vent en popa, va voler immortalitzar el moment d'una manera molt especial. Així mateix, una altra de les parades que van fer va ser un famós estudi de tatuatges, on la cosina d'Irene Urdangarin es va tatuar la lletra 'M' al canell. Fins i tot perquè fos més especial encara el moment, ella mateixa es va fer un gargot amb la màquina de tatuar en un dels dits.

Irene Urdangarin atenta a la vida amorosa de la seva cosina

Irene Urdangarin ha estat testimoni de la màgica nit que va viure la seva estimada cosina. Tanmateix, això que segueix veritablement sorprenent és que hi ha la possibilitat que la influencer hagi decidit donar-se una segona oportunitat amb Jorge Bárcenas.

Va ser el darrer mes de maig quan la jove parella va decidir posar punt final a la seva història d'amor. Tot i que han passat pocs mesos des de la seva ruptura, a la noia ja se li ha relacionat amb diversos famosos. Des de la seva exparella, el torero Gonzalo Caballero, passant pel jugador de l'NBA Willy Hernangómez, fins a l'empresari Santi Serra.

Encara que ella mateixa no va confirmar ni va desmentir res, tot apunta que van ser simples rumors. Ara la qüestió és: hauran tornat o simplement ha estat una visita de mera amistat? Sigui el que sigui, sembla que Victòria Federica no vol donar pistes sobre el retrobament amb el seu ex.