Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin està irrecognoscible: com l'ha afectat el divorci dels seus pares

Irene Urdangarin ha experimentat un gran canvi personal

Irene Urdangarin ha aparegut visiblement molt canviada. I és que, després de la separació dels seus pares, tot apunta que la seva aparença ha experimentat un canvi important.

Ja queda poc o res d'aquella nena que sempre estava en un segon i discret pla. Una posició que, amb el pas dels anys, ha anat abandonant fins a convertir-se en un dels membres de la família reial més perseguits per la premsa.

Ara, la neta més desconeguda i misteriosa de l'emèrit ha esdevingut el centre de totes les mirades. Sí, perquè, d'aquí a uns dies, Irene Urdangarin celebrarà el seu 18è aniversari.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Irene Urdangarin s'ha vist molt afectada pel divorci dels seus pares | catalunyadiari.com

El proper 5 juny, la noia arribarà a la majoria d'edat. Una etapa de la seva vida que, malauradament, estarà marcada per la complexa separació dels pares.

Segons ha transcendit, Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin han volgut esperar que tots els seus fills passin la barrera dels 18 anys per formalitzar el seu divorci dolorós i polèmic.

Una situació que, sens dubte, ha afectat Irene Urdangarin i els seus germans. Tot i això, tots quatre han aconseguit seguir amb les seves vides, malgrat tot l'escàndol familiar que els envolta.

Ara, la petita dels Urdangarin ha reaparegut irreconeixible. I és que, durant tots aquests anys, la noia ha experimentat un gran canvi en la seva aparença.

Irene Urdangarin està irreconeixible

A diferència dels seus cosins, Irene Urdangarin sempre ha preferit portar una vida molt discreta i allunyada dels focus. Per això, la seva evolució personal i física ha estat la que ha impactat més.

I és que encara que segueix conservant la cabellera rossa, tot apunta que el divorci dels seus pares l'ha fet madurar com a persona. Una cosa que vam poder comprovar l'estiu passat, mentre la jove gaudia d'un dia calorós a la platja a Bidart.

Tanmateix, no va ser fins al gener passat quan la jove va sorprendre amb el seu gran canvi d'imatge. Concretament, durant el funeral del Rei Constantí, la germana de Pablo Urdangarin va deixar tots impactats amb l'estilós vestit que va escollir per a l'ocasió.

Foto de Juan Urdangarin, al costat dels seus germans Pablo i Irene, en el funeral del rei Constantí de Grècia
Irene Urdangarin acapara totes les mirades | Europa Press

Tot i ser un escenari desolador, la filla de Cristina i Iñaki va acaparar totes les mirades gràcies al seu estil tan natural i sofisticat. En concret, Irene es va decantar per un abric negre i unes sabates de taló de xarol. Però allò que veritablement va sorprendre de la seva aparença, va ser el canvi físic que havia experimentat.

Encara que segueix conservant aquest aspecte nòrdic, gràcies als seus ulls blaus i la cabellera rossa, la jove va impactar amb la seva altura, la qual es pot comparar a la de la seva mare. I és que Cristina sempre ha cridat l'atenció per la seva alçada, ja que arriba gairebé a 1,80 metres.

Irene Urdangarin, a un pas de la majoria d'edat

D'aquí a uns dies, Irene Urdangarin farà 18 anys. I, per a l'ocasió, la seva mare li està organitzant no una, sinó dues festes amb magnificència. La primera tindrà lloc a Suïssa, el proper 16 de juny. Però aquesta celebració serà doble, ja que coincidirà amb el final dels estudis de batxillerat.

A aquesta festa de caràcter íntim només assistirà el cercle més proper a Irene Urdangarin, compost per diversos amics i, per descomptat, pels seus pares i germans. Segons se sap, Iñaki Urdangarin viatjarà fins a Ginebra per celebrar amb la seva filla aquest dia tan especial.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
Irene Urdangarin tindrà dues festes | GTRES

Tot i que la veritable celebració serà onze dies després. En aquesta data, Irene Urdangarin tindrà l'oportunitat de retrobar-se amb tota la família després d'anys. Però el que encara no se sap és si la seva àvia paterna, Claire Liebaert, acompanyarà l'exduc de Palma, ja que el seu estat de salut és delicat.

Sigui com sigui, Irene Urdangarin ha tornat a treure la seva forta personalitat i ha demanat a Cristina que no li organitzi una posada de llarg ni una presentació en societat. La jove vol celebrar la seva majoria d'edat d'una manera senzilla i envoltada de tots els éssers estimats.