Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin té por pel seu pare després de sentir Paloma Barrientos

Irene Urdangarin està preocupada per les paraules de Paloma Barrientos

Paloma Barrientos és una de les periodistes que més informació ens dona sobre els secrets i les intrigues de la Casa Reial. El seu major interès sempre ha estat enfocat a la família Urdangarin i Borbó.

Aquesta fixació l'ha portat a escriure llibres sobre la infanta Cristina com La Infanta invisible o el nou llibre que ha publicat Los secretos de la infanta.

La mare d'Irene Urdangarin, en evidència

Fa vuit anys es va publicar el llibre de La Infanta invisible. En ell, es parlava de no només la veritable personalitat de Cristina de Borbó, sinó també de la vida dels pares d'Irene Urdangarin. Relatava com va passar a separar-se de la Casa Reial després de tots els escàndols i judicis que van tenir lloc amb el Cas Nóos.

Paloma Barrientos va voler plasmar la humanitat de la filla menor dels emèrits. I és que, la vida ha seguit per a la mare d'Irene Urdangarin, sobretot després de tot el que li ha passat últimament amb la seva separació d'Iñaki Urdangarin. Això l'ha portat a escriure un llibre nou: Los secretos de la Infanta.

Los Secretos de la Infanta

Un secret deixa de ser-ho quan algú el revela. Per això, la vida de la Infanta ja no és un misteri, tot i que mai no ho va ser. Gràcies a aquest llibre, però, se saben més detalls sobre la seva vida. I és que a la periodista se li han fet diverses entrevistes sobre la continuació de la biografia de la filla del Rei emèrit.

Paloma Barrientos aclareix que la Infanta Cristina, en ser la segona filla dels reis, tenia molta més independència. De fet, ella es va sentir sempre més lliure, cosa que la va portar a tenir una vida força normal per ser una Borbó.

A l'escola anava sempre amb la major dels Borbó, Helena.  L'escoltava sempre  i va ser sempre molt social. També tenia molt bona relació amb el seu germà, el Rei Felip VI. Fins i tot passaven estones junts mentre se n'anaven de gresca.

Com que li van donar tanta llibertat, va decidir estudiar Ciències Polítiques i Sociologia, una carrera força controvertida per a una persona que pertany a la Casa Reial, i va acabar la carrera amb escreix, malgrat les dificultats que va tenir la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Complutense de Madrid –d'ideologia republicana–ja que una vegada la van suspendre per ser una Borbó.

Ja posats a prendre decisions, també va triar un esportista com a marit en comptes d'algú d'alta societat. Ella va triar Iñaki i li va ser sempre fidel i lleial fins i tot quan van començar els judicis sobre el Cas Nóos, quan es va separar de la família reial pel seu marit.

Després de vint-i-sis anys de matrimoni, el matrimoni va comunicar la seva 'interrupció' en sortir unes imatges en què vèiem l'esportista fent-se un petó amb una altra dona. Era una traïció que la Infanta ja coneixia de mesos enrere, però Iñaki havia planejat que aquesta escena sortís a la llum.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Iñaki Urdangarin amb Ainhoa Armentia | Mediaset

La separació no li ha fet gens de gràcia i ha necessitat el suport de la seva família, cosa que l'ha portat a voler tornar a acostar-se a la família reial. Continua apartada de la institució, però la proximitat cap als seus germans i els seus pares ha tornat, fins i tot acceptant consells sobre les decisions que havia de començar a prendre.

Iñaki Urdangarin, Cristina de Borbó i la reina Sofia
La infanta Cristina amb el seu exmarit i amb la reina emèrita Sofia | Europa Press

D'altra banda, encara que ja no pertanyen a la Casa Reial, continuen rebent el sou per ser-ne part, segurament perquè Iñaki Urdangarin sap moltes coses sobre els secrets que hi ha a la família. Això és el que va dir Paloma Barrientos a les entrevistes sobre el seu nou llibre.

De moment, la Infanta Cristina continua vivint a Suïssa i de mica en mica està començant a fer vida normal de nou.