Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Irene Urdangarin trenca el seu silenci i parla per primer cop després de la graduació

Les primeres paraules d'Irene Urdangarin

Si hi ha un membre de la família reial que ara mateix s'està emportant tota l'atenció, és Irene Urdangarin. La noia, que ja ha complert la majoria d'edat, es va graduar de batxillerat divendres passat a Suïssa. La jove va comptar amb el suport de gairebé tota la seva família.

Fins a l'esdeveniment s'hi van traslladar els seus avis, els reis emèrits Joan Carles i Sofia, però també la seva àvia paterna, Claire Liebaert. A més, com no podia ser d'una altra manera, la infanta Cristina i Iñaki també hi van ser presents, així com els seus germans, Juan, Pablo i Miguel. Malgrat viure a ciutats diferents, Irene ha estat molt unida als seus germans els darrers temps.

Després de la graduació de la jove, el programa Festa ha pogut aconseguir les primeres paraules d'Irene Urdangarin. Sembla que la noia s'ha aventurat a trencar el seu silenci i ha parlat per primer cop davant dels mitjans de comunicació.

Les primeres i reveladores paraules d'Irene Urdangarin

Divendres passat, Irene Urdangarin va viure un dels dies més emotius i inoblidables possibles. La filla d'Iñaki Urdangarin aconseguia graduar-se de batxillerat a Ginebra i està a punt de començar una nova etapa. A més, quina millor manera que poder celebrar un acte així envoltada de tota la seva família.

Captura del programa 'Fiesta', en la qual Irene Urdangarin parla per primera vegada amb els mitjans de comunicació
Irene Urdangarin parla per primer cop davant els mitjans de comunicació. | Telecinco

Irene va comptar amb la presència de tots els seus germans, als quals ha estat molt unida els darrers anys i han estat el seu refugi després de les polèmiques familiars.

Una reportera del programa 'Fiesta' es traslladava fins a Ginebra per poder captar algunes paraules d'Irene en un moment tan especial. Per a sorpresa de tothom, la noia no ha tingut cap problema a respondre les preguntes de la periodista. De manera molt educada i concisa, Urdangarin trencava el seu silenci amb les primeres paraules davant els mitjans de comunicació. Irene no ha dubtat a assegurar que el millor d'un dia tan especial com el que vivia era el fet de «tenir aquí la família».

La filla de la infanta Cristina no podia evitar mostrar la seva cara d'il·lusió amb un tímid somriure. Malgrat ser la seva primera vegada davant dels mitjans, la noia ha demostrat una gran fermesa. Davant la pregunta de la reportera de si podia mostrar el diploma, Irene es negava i asseverava que es tractava d'una «cosa privada».

Els pròxims passos d'Irene Urdangarin

Irene, de manera molt cordial i educada, també s'ha negat a respondre preguntes relacionades amb el seu futur. Tot i que la reportera de 'Fiesta' s'ha interessat per quin serà el camí que prendrà ara, Irene ha optat per tornar a respondre amb la mateixa resposta: «És privat també».

Iñaki Urdangarin, Irene Urdangarin i la seva àvia, en la graduació de la petita del dia 17 de juny de 2023
Irene ja s'ha graduat de batxillerat. | @GinaPerezSerra, Twitter

Irene Urdangarin no s'hi ha volgut pronunciar, però, segons ha transcendit, voldria enfocar-se a l'hostaleria. La noia ja ho tindria tot ben lligat per estudiar en una de les millors escoles que hi ha, L'École Hotelière de Lausanne.

Certament, la jove de la família Urdangarin-Borbón està a punt de començar una etapa molt bonica i plena de noves experiències.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!