Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin, es trenca en veure la imatge a l'enterrament que ningú esperava

Irene Urdangarin, trencada de dolor per la mort d'un amic molt estimat per la família reial

No hi ha dubte que per a Irene Urdangarin aquest any ha estat especialment demolidor. En primer lloc, va haver d'afrontar la sobtada separació dels seus pares, la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Després va haver de veure com aquesta notícia va sortir a la llum quan es va descobrir que el basc mantenia una relació amb una altra dona, Ainhoa Armentia.

A partir de llavors, la jove no va poder suportar la traïció del seu pare, de manera que, com van confessar alguns, «no podia ni veure'l». Tot i això, finalment la relació entre ells dos va tornar a ser la mateixa. De fet, es va demostrar perquè la neboda del rei Felip VI no va dubtar a passar uns dies de platja al costat del seu progenitor i els seus germans.

No obstant això, ara, que semblava que la situació tornava a la normalitat, Irene Urdangarin ha vist que una nova garrotada s'ha sumat a la seva vida quan menys ho esperava.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Després de passar uns mesos tranquil·la, Irene ha tornat a travessar un moment complicat | GTRES

Irene Urdangarin plora la mort d'una persona estimada

Sens dubte, Irene Urdangarin ha estat conscient que la relació entre els seus pares ha estat complicada per tot allò que ha passat al llarg dels mesos. Tanmateix, l'exmatrimoni ha aconseguit mantenir una relació cordial pel bé dels seus quatre fills en comú.

De fet, tant la infanta Cristina com l'exjugador d'handbol no van dubtar a passar uns dies d'estiu amb els seus fills a Bidart. Allà es van retrobar públicament per primera vegada després de la polèmica que va sorgir per la relació amorosa d'Iñaki Urdangarin amb Ainhoa, quan encara seguia casat amb la mare de la seva filla.

No obstant això, després de passar un estiu molt estrany per a tots dos, novament, s'han hagut de veure les cares en terribles circumstàncies. I és que diumenge passat, 4 de setembre, l'exparella va anar al funeral d'Eduardo Roldán a la Catedral de Jaca (Osca).

El basc va morir divendres passat a la Clínica Universitària de Navarra a l'edat de 83 anys a causa d'uns problemes que tenia al maluc. Davant d'això, fa uns dies, el rei Felip VI va anar al tanatori per acompanyar la família en aquests durs moments.

Com no podia ser altrament, els pares d'Irene Urdangarin tampoc van dubtar a donar-li l'últim adeu a qui va ser el seu amic. Això sí, no van estar sols perquè també van ser acompanyats per dos dels seus fills, Pablo i Miguel. A més a més, la infanta Elena també va anar a acomiadar-se de l'exdirector i gerent de l'estació de Candanchú.

Tal com es pot observar a les imatges publicades per Heraldo de Aragón, l'exparella no podia evitar emocionar-se a l'enterrament. Això sí, mantenint certa distància entre els dos. Així mateix, durant la sortida del cotxe fúnebre de la catedral, les dues infantes acompanyades de Pablo i Miguel Urdangarin estaven a primera fila, mentre que el basc es mantenia en segon pla.

D'altra banda, la família reial ha enviat tres corones de flors al tanatori. La primera en nom dels oncles d'Irene Urdangarin, el rei Felip VI i Letícia. L'altra en nom dels avis de la jove i, l'última, sota el segell de la mare i la tia, la infanta Elena.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin durant un acte.
L'exmatrimoni no ha dubtat a anar al funeral per acomiadar Roldán | GTRES

Sens dubte, no hi ha dubte que aquesta notícia ha estat un cop dur per a la família, atès que cadascun dels membres mantenia una llarga amistat amb el mort. Una estreta relació que es va consolidar per la passió que sentien tots per l'esquí, esport del qual Eduardo Roldán era mestre.

El motiu de l'absència d'Irene Urdangarin

Per part d'Irene Urdangarin, la veritat és que la jove no ha pogut assistir al funeral de qui va ser amic de la família per un clar motiu. I és que és a Ginebra, on resideix, perquè està a punt de començar el curs escolar.

Igual que la seva cosina, Elionor, la noia estudia en una de les escoles més elitistes del país: l'International School of Geneva. És clar que és així perquè l'educació en aquest centre costa al voltant de 30 mil euros per any.

Així que, la tornada a la rutina, ha impedit que Irene Urdangarin estigui al costat dels seus pares, germans i tieta, en un moment tan delicat per a ells.