Irene Villa, després de perdre el seu fill i extirpar-li les trompes de Fal·lopi: «Va sortir tot genial. No em fa gens de mal»

Irene Villa ha hagut de ser intervinguda d'urgència i ja no podrà tornar a tenir fills biològics

Irene Villa ha perdido a su bebé
Irene Villa ha perdut el seu fill | Cedida

«Aquí seguim però va sortir tot genial. No em dol gens».  Aquestes han estat les paraules d'Irene Vila a 'Vanitatis' després de ser operada d'urgència per extirpar-li les trompes de Fal·lopi poques hores després de descobrir que estava embarassada i perdre el seu fill.

La mateixa periodista ho anunciava a través del seu compte d'Instagram amb una fotografia al llit de l'hospital: «La vida certament és una muntanya russa. Ahir felicitat i èxits a un esdeveniment europeu a favor de l'esport inclusiu i avui aquí, en el llit d'un hospital a punt d'extirpar-me les dues trompes de Fal·lopi. Sí, també ahir, dia que mai oblidarem, en saber que estàvem embarassats».

Després d'aquest cop dur que la impossibilita tornar a tenir fills, Villa no podrà complir el seu somni de tenir una filla: «Sempre vaig tenir l'esperança de tenir una filla i qui sàpigues si el meu desig va estar a punt de complir-se».

Un embaràs potencialment perillós

«Però aquesta vegada ha estat un embaràs ectòpic i és perillós així que, bé, amb llàgrimes en els ulls i tota l'emocionalitat d'aquest moment, avui Juan Pablo i jo posem fi a la possibilitat d'ampliar família, almenys de forma biològica». El seu text concloïa, dient: «gràcies per l'afecte que sempre em doneu i una prova més que superar. No podem relaxar-nos. La vida és una lluita contínua».

 

La vida ciertamente es una montaña rusa. Ayer felicidad y éxitos en un evento europeo a favor del deporte inclusivo y hoy aquí, en la cama de un hospital a punto de extirparme las dos trompas de falopio. Sí, también ayer, día que jamás olvidaremos, nos enteramos de que estábamos embarazados. Siempre tuve la esperanza de tener una hija y quién sabe si mi deseo estuvo a punto de cumplirse... pero esta vez ha sido un embarazo ectópico y es peligroso así que, bueno, con lágrimas en los ojos y toda la emocionalidad de este momento, hoy @juanpablolauro y yo ponemos fin a la posibilidad de ampliar familia, al menos de forma biológica. Gracias por el cariño que siempre me dais y una prueba más que superar . No podemos relajarnos. La vida en una lucha continua. #Siempreadelante #allwaysforward #saberquesepuede #toknowyoucan

Una publicación compartida de Irene Villa (@_irenevilla_) el

El que li ha succeït posa fi a un somni que feia temps que Irene i Juan Pablo perseguien: tenir una nena, una germaneta per les seves altres tres fills, Carlos Andrés, Pablo Gael i Eric Adriano. Aquest somni, no obstant això, sembla que no es podrà fer realitat.


Comentaris

envia el comentari