EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

ÚLTIMA HORA

🚨 El coronavirus provoca la pujada d'atur més gran de la història d'Espanya

Irene Villa, després de perdre el seu fill i extirpar-li les trompes de Fal·lopi: «Va sortir tot genial. No em fa gens de mal»

Irene Villa ha hagut de ser intervinguda d'urgència i ja no podrà tornar a tenir fills biològics
Irene Villa ha perdut el seu fill | Cedida

 

«Aquí seguim però va sortir tot genial. No em dol gens».  Aquestes han estat les paraules d'Irene Vila a 'Vanitatis' després de ser operada d'urgència per extirpar-li les trompes de Fal·lopi poques hores després de descobrir que estava embarassada i perdre el seu fill.

 

La mateixa periodista ho anunciava a través del seu compte d'Instagram amb una fotografia al llit de l'hospital: «La vida certament és una muntanya russa. Ahir felicitat i èxits a un esdeveniment europeu a favor de l'esport inclusiu i avui aquí, en el llit d'un hospital a punt d'extirpar-me les dues trompes de Fal·lopi. Sí, també ahir, dia que mai oblidarem, en saber que estàvem embarassats».

 

Després d'aquest cop dur que la impossibilita tornar a tenir fills, Villa no podrà complir el seu somni de tenir una filla: «Sempre vaig tenir l'esperança de tenir una filla i qui sàpigues si el meu desig va estar a punt de complir-se».

Un embaràs potencialment perillós

«Però aquesta vegada ha estat un embaràs ectòpic i és perillós així que, bé, amb llàgrimes en els ulls i tota l'emocionalitat d'aquest moment, avui Juan Pablo i jo posem fi a la possibilitat d'ampliar família, almenys de forma biològica». El seu text concloïa, dient: «gràcies per l'afecte que sempre em doneu i una prova més que superar. No podem relaxar-nos. La vida és una lluita contínua».

 

 

El que li ha succeït posa fi a un somni que feia temps que Irene i Juan Pablo perseguien: tenir una nena, una germaneta per les seves altres tres fills, Carlos Andrés, Pablo Gael i Eric Adriano. Aquest somni, no obstant això, sembla que no es podrà fer realitat.

Més notícies de la categoria Cor