Irene Villa acaba de perdre el seu nadó i ha hagut de ser ingressada i intervinguda d'urgència

Els mèdics asseguren que ja no podrà tenir fills biològics, i li han extirpat les trompes de Fal·lopi

 

 

Com diu el vell refrany: sempre plou sobre mullat i les desgràcies mai venen soles. Aquesta màxima representa clarament Irene Villa, qui acaba de viure un altre moment terrible en perdre al seu nadó. Per si no fos poc, la periodista ha hagut de ser intervinguda d'urgència i han hagut d'extirpar-li les trompes de Fal·lopi, cosa que li impossibilitarà tornar a tenir fills.

  

  

  

  

, es torna dramàtica en pensar no solament que ja no podrà tornar a concebre,

Alegria tan sols un dia

 

En qüestió d'un dia, Irene i el seu marit, Juan Pablo Lauro, van descobrir que serien pares i després van perdre el nen. Com informa ‘Semana’, Irene, qui malgrat les circumstàncies i les tragèdies que han anat sumant-se en la seva vida sempre s'havia mantingut positiva, es trobava ara devastada i plorant des del seu llit de l'hospital.


La mateixa Irene explicava el succeït en una fotografia que pujava en el seu compte d'Instagram, on es podia llegir: «La vida certament és una muntanya russa. Ahir felicitat i èxits en un esdeveniment europeu a favor de l'esport inclusiu i avui aquí, en el llit d'un hospital a punt d'extirpar-me les dues trompes de Fal·lopi».

 

I prosseguia, «sí, també ahir, dia que mai oblidarem, ens vam assabentar que estàvem embarassats. Sempre vaig tenir l'esperança de tenir una filla i qui sap si el meu desig va estar a punt de complir-se…», lamentava la periodista.

 

 

Un embaràs potencialment perillós

 

«Però aquesta vegada ha estat un embaràs ectòpic i és perillós així que, bé, amb llàgrimes en els ulls i tota l'emocionalitat d'aquest moment, avui Juan Pablo i jo posem fi a la possibilitat d'ampliar família, almenys de forma biològica».


El seu text concloïa dient: «gràcies per l'afecte que sempre em doneu i una prova més que superar. No podem relaxar-nos. La vida és una lluita contínua». El succés posa fi a un somni que feia temps que Irene i Juan Pablo perseguien: tenir una nena, una germaneta per als seus altres tres fills, Carlos Andrés, Pablo Gael i Eric Adriano. Aquest somni, no obstant això, sembla que no s'ha pogut fer realitat.

 

 

Més notícies de la categoria Cor