Primer pla d'Isa Pantoja somrient

Isa Pantoja aconsegueix l'impossible i deixa Rociíto sense feina

La filla d'Isabel Pantoja ha desbancat la 'nena bonica' de Telecinco

Isa Pantoja s'ha convertit en la millor defensora de la seva cosina Anabel a Supervivientes.

Així, la jove no dubta a pensar sobre la història d'amor que ha sorgit entre la influencer i Yulen Pereira. Una relació a la qual dona suport i la que veu futur fora del reality.

Tot i que la vida d'Anabel està molt centrada a les Canàries, Isa considera que podria canviar d'opinió i fins i tot mudar-se a Madrid «on té feina» o a Sevilla amb la seva família. «Crec que es podria compaginar perfectament», opina sobre això.

Moment d'Isa Pantoja a 'El programa de Ana Rosa'
Captura d'Isa Pantoja en el plató de 'El programa de AR' | Mediaset

I deixava caure que a la seva mare «li està agradant, pensava al principi que no duraria tant. Està orgullosa de tot el que està intentant».

«Està contenta amb el concurs d'Anabel. Tant de bo anés a veure-la a l'illa, perquè vindria molt bé a totes dues». De fet, prometia que l'animaria perquè fes el pas.

Després de la seva intervenció a Sálvame, els col·laboradors no dubtaven a felicitar-lo i fins i tot li feien una proposta de treball.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja, nova col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco

«M'encanta com parles, per què no vens de col·laboradora?», li oferien. «He d'anar un dia allà en persona», prometia ella.

«Em comuniquen que dilluns, dimecres i divendres Isa Pi s'incorpora com a nova col·laboradora. Oficial», anunciava emocionada Adela González.

«Al teu email tens el contracte, revisa-ho», informava la presentadora a la filla d'Isabel Pantoja.

D'aquesta manera, potser Isa Pi es converteixi en la nova col·laboradora estrella de Sálvame, encara que ho veu «complicat» pel lloc on viu i la seva atapeïda agenda de treball.

Jorge Javier i Rocío Carrasco a 'Sálvame'
Rocío Carrasco s'ha trobat amb el rebuig dels seus aliats | Telecinco

Tot i això, prometia buscar «un dia per anar a veure't i comentar tot això». «Participar en tot és impossible, perquè visc a El Puerto. Ho veig complicat amb Supervivientes i els debats del Deluxe. Però compteu amb mi un dia o els que siguin», deixava caure emocionada.

Isa Pi rep una temptadora oferta de treball

Molt feliços davant la possibilitat d'aquesta nova incorporació, els col·laboradors no trigaven a especular sobre això. «Quan surti Anabel Pantoja s'adonarà que la seva cadira l'ocupa la cosina», li deien. «Et veiem aquí al plató com a col·laboradora».

Això sí, advertien a la germana de Kiko Rivera que es preparés per «la 'Fashion Week', la 'Snow Week', l''Okupa', La última cena, els casaments de Sálvame ... Aquí treballem de dilluns a diumenge, però des dels matins fins a la nit». És a dir, que és una feina on la jove haurà de sacrificar-se.

Rocío Carrasco sense maquillatge
Captura de Rocío Carrasco a 'Sálvame' sense maquillar | Mediaset

D'altra banda, també destacaven els privilegis amb què compta Isa, gairebé una nouvinguda a Sálvame. «Isa Pi que encara acaba d'arribar sí i Rocío no?», preguntaven sobre l'oferta que acaba de rebre.

Mentre que Rociíto es convertia en la protagonista absoluta de Telecinco l'any passat, sembla que la seva fama ha caigut en picat.

Imatge de Rocío Carrasco desfilant com a model a la Sálvame Fashion Week 2022
Rocío Carrasco estava molt elegant a la 'Sálvame Fashion Week' | Telecinco

Tant és així que la segona part de la seva docusèrie s'ha relegat a un segon pla. L'audiència no ha dubtat a mostrar el rebuig davant l'excés de drama familiar del clan Jurado.

De fet, diversos dels col·laboradors ja han donat d'esquena la que s'havia convertit en la nena bonica de Paolo Vasile.

▶️ El inevitable destino de Sálvame y sus colaboradores en Telecinco

Per començar, Lydia Lozano criticava la presència de Carrasco al Sálvame Mediafest. «Què c*** pinta aquí Rocío Carrasco», carregava la periodista.

 «Jo vaig dir: ah, cantarà? Si no és de Sálvame, vaig pensar que només era gent del programa», comentava sobre això.